MAKE UP

Otkrijte korektor koji istovremeno briše sve nepravilnosti i njeguje područje oko očiju!

Proizvod koji briše granicu između skincare i make up svijeta!

U posljednje vrijeme make up rutina postala je poprilično minimalistička pa se tako svega nekoliko proizvoda može pronaći u našoj svakodnevnoj rutini. U tu skupinu spada i korektor, proizvod čiji su načini korištenja gotovo neograničeni, a što ga čini jednim od 'must have' proizvoda svake kozmetičke torbice. S druge strane, pronaći idealan korektor, koji će zaista prikriti tamne podočnjake i to bez uvlačenja u sitne borice oko očiju te vratiti svjež izgled ovom osjetljivom području, poprilično je veliki izazov, no jednom proizvodu to tako lako polazi za rukom!

Da make up i skincare mogu ići zajedno u istoj rečenici, sve češće nam dokazuju brojni noviteti u beauty svijetu, a zahvaljujući kojima je naša rutina postala brža i učinkovitija. To nam je posebno važno kada govorimo o okoloočnom području, najosjetljivijem dijelu lica koje nerijetko odaje naše godine, kao i dane kada se baš i nismo najbolje naspavali. U želji da nepravilnosti poput tamnih podočnjaka i borica što uspješnije prikrijemo, nerijetko posežemo za vrlo agresivnim proizvodima, a s kojima postižemo samo kontraefekt. Budući da je riječ o tankom području, dekorativni proizvodi bi trebali biti nešto nježniji, a što je svakako veliki izazov za okoloočni make up. No, kako često znamo isticati da beauty svijet nikada ne miruje te nas uvijek iznova oduševljava svojim inovacijama, upravo takvim proizvodom može se pohvaliti brend jane iredale.

Za jane iredale make up proizvode ste sigurno do sada puno puta čuli, a riječ je o brendu koji je unio pravu malu revoluciju u svijet make upa te zauvijek promijenio beauty rutinu. Zahvaljujući formuli čistih mineralnih sastojaka zbog kojih koža postaje sve ljepša i zdravija, ovi make up proizvodi u vrlo kratkom roku postali su ultimativni hit. Također, kako sve više pokazujemo interes za sastojke koje stavljamo na svoju kožu te ih tako unosimo u organizam, ovaj brend može se pohvaliti i transparentnošću svojih sastojaka pa tako vrlo lako možete provjeriti što se točno nalazi u vašem proizvodu. Kako su jane iredale proizvodi na glasu kao oni koji poboljšavaju i pojednostavljuju našu svakodnevnu rutinu, ne iznenađuje da je njihov novitet privukao veliku pažnju zaljubljenica u kvalitetnu kozmetiku.

Jane iredale Enlighten Plus Under-Eye Concealer nije tipičan korektor, što se vrlo lako može zaključiti već na prvi pogled. Zanimljiv i pametno osmišljen dizajn olakšava nanošenje proizvoda pa je tako jedan pritisak prsta dovoljan za njegovo doziranje. Tekstura proizvoda je vrlo lagana, svilenkasta te pruža nježnu pokrivenost koja se lako može nadograditi. Ono što je kod ovog proizvoda zanimljivo jest njegova glava od nehrđajućeg čelika, a koja glatko klizi po koži, pružajući tako opuštajući tretman i osjećaj ugodnog hlađenja prilikom nanošenja proizvoda.

Da ovo nije običan korektor, dokazuju i sami sastojci koji se nalaze u njegovoj formuli pa tako ovaj make up proizvod sadrži poznatu jane iredale formulu s mineralima, ali i ekstrakte svile, sjemenke kvinoje i probiotički kompleks, stoga vrlo lako možete zaključiti kako je riječ o proizvodu koji je puno više od make upa. Osim što briše baš sve nepravilnosti, kao i tamne podočnjake, što je nerijetko veliki izazov prikriti, jane iredale Enlighten Plus Under-Eye Concealer šiti ovo osjetljivo područje od UVA i UVB zračenja, ublažava otečenost svakom redovitom upotrebom te zateže kožu i smanjuje borice oko očiju, čineći nas tako nešto mlađima.

Ako do sada niste pronašli savršeni korektor, vjerujemo da će ovaj make up čarobnjak uvelike promijeniti vašu dosadašnju rutinu!

jane iredale Enlighten Plus Under-Eye Concealer

Foto: jane iredale, Instagram, Pexels
Objavljeno: 19.03.2021. u 09:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p