MAKE UP

Otkrijte korektor koji istovremeno prekriva nepravilnosti i njeguje kožu!

Proizvod kojeg uvijek imamo u svojoj dnevnoj torbici!

Sigurni smo kako svatko od nas teži lijepom izgledu kože lica, no iz vlastitog iskustva znate koliko je to ponekad teško. Tako nas nerijetko na našoj koži iznenade nepravilnosti poput dosadnih prištića, koji se nekako uvijek pojave kada ih najmanje očekujemo, a ono za čim prvo posežemo u njihovom prikrivanju su upravo make up proizvodi...

Korektor se tako pokazao kao sjajan proizvod koji u tren oka može prikriti sve ono što nam je, barem na trenutak, pokvarilo dan. No, sve češće na tržištu susrećemo sjajne novitete koji su ogledni primjer ono najboljeg iz oba svijeta; onog make up i skincare. Tako možete pronaći make up proizvode koji zbog svojih nešto posebnijih formula istovremeno i njeguju kožu lica, pa samim time i make up dobiva nešto veću ulogu od one da samo 'spašava stvar' na našoj koži.

Rosalov [clean] Spot Control korektor u stiku pokazao se kao pravi spas kada se na našem licu pojave neželjeni gosti, budući da sjajno prikriva sve nepravilnosti na koži lica te istovremeno djeluje na smirivanje upalnog procesa i smirivanje prištića. Ovaj univerzalni tonirani stick idealan je za svaki tip kože, a možete ga koristiti samostalno ili ga pak nanijeti ispod šminke. Sam miris mentola upućuje na to da je riječ o nešto prirodnijem proizvodu, a koji pak neće začepiti pore ili dodatno iziritirati kožu. Pakiranje je maleno, pa tako stane u baš svaku dnevnu torbu, a možete ga kupiti po cijeni od 40 kuna, što i nije puno s obzirom na to da je riječ o proizvodu kojeg vrijedi imati nadohvat ruke!

Rosal [clean] Spot Control korektor

Objavljeno: 05.12.2019. u 16:03
Tagovi: makeup kutak, koža

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p