MAKE UP

Otkrijte lagani mineralni puder koji se u svijetu proda svake minute!

Puder koji njeguje kožu i prikriva sve njezine nepravilnosti

Bez obzira na to jeste li strastveni zaljubljenik u make up ili se istog sjetite samo onda kada su posebne prigode u pitanju, imati dobar puder nadohvat ruke zapravo je pola posla do prekrasnog izgleda kože. No, koliko god da je riječ o sveprisutnom proizvodu, puder koji će savršeno imitirati prirodan izgled kože poprilično je izazovno pronaći!

Da bi se puder pronašao u našoj make up kolekciji, prije svega mora odgovoriti na nekoliko poprilično visokih zahtijeva; da savršeno prikriva sve nepravilnosti, a opet da ga ne osjećamo na licu te da ne zateže kožu, da kontrolira lučenje sebuma, a opet da lice poprima zdravi sjaj. Zatim želimo da je trajan, ali bez zatezanja kože lica i uvlačenja u sitne porice, da je njegova cijena prihvatljiva te da se nijansa savršeno stapa s našom kožom. Poprilično visoki zahtjevi za svega jedan make up proizvod, no jednom mineralnom puderu baš sve navedeno tako lako polazi za rukom. Riječ je o jane iredale PurePressed Base Mineral Foundation puderu koji se može pronaći u kozmetičkoj torbici gotovo svih zaljubljenica u dobar make up.

Kako je riječ o mineralnom puderu koji je kao takav napravljen od prirodnih sastojaka, nježnih prema koži, ovaj puder odgovara baš svim tipovima, pa i onoj osjetljivoj i koži sklonoj aknama. Jane iredale PurePressed Base Mineral Foundation puder dolazi u kamenu zbog čega se brzo i jednostavno nanosi, prekrasno se stapa s prirodnom bojom kože te sadrži i SPF zaštitu na koju ne smijemo zaboraviti niti u zimskim mjesecima. Puder možete kupiti u DermaCare centrima i na web shopu po cijeni od 290 kn, a što i nije previše s obzirom na to da će puder trajati i trajati!

 jane iredale PurePressed Base Mineral Foundation puder

Foto: Instagram, Jane Iredale
Objavljeno: 20.09.2021. u 10:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p