MAKE UP

Otkrijte make up koji ne šteti koži lica

Pronađite make up rutinu idealnu za vašu kožu!

Svi znamo kako je posljednjih godina industrija ljepote doživjela pravu renesansu. Proizvodi su postali višenamjenski - nježni i njegujući kada je skincare rutina u pitanju, te izdržljivi i kvalitetni kada govorimo o make upu. I zato su se danas, proizvodi koji imaju i dekorativnu i preparativnu ulogu, pronašli u samom središtu beauty industrije!

Ponekad žene prednost pružaju šminkanju ispred njege, ali to nikako nije preporučljivo. Make up svakako pomaže da se osjećamo samouvjereno, no problem nastaje kada se počnemo previše oslanjati na moć šminke. Ako ne možemo napustiti kuću bez make upa, ne činimo svojoj koži uslugu. Šminka poznatih svjetskih šminkera i vjerni saveznik ženske ljepote, Max Factor, predstavlja kolekciju proizvoda pod nazivom 'Good for your skin'. Primarna zadaća kolekcije je da zaštiti kožu i sakrije sve nepravilnosti te je prilagođena potrebama žena svih dobnih skupina. Moderan način života zahtjeva kvalitetnu brigu o koži te korištenje visokokvalitetnih i prirodnih sastojaka. 'Good for your skin' proizvodi se baziraju na prirodnim uljima, biotinu, keratinu, pčelinjem vosku te hijaluronskoj kiselini, a koji zajedno čine vjernog i moćnog saveznika u očuvanju zdravlja i izgleda naše kože.Max Factor, kao i uvijek, ima drugačiji pristup koži za svaku dob, kako bi se postigli optimalni rezultati.


Rutina 20 – 34 godina

Mladenačka koža treba jednostavnu rutinu, najvažnije je da koža diše. Nije potrebno jako prekrivanje, a jedan od noviteta iz kolekcije je Miracle Second Skin tekući puder, koji kako i samo ime kaže, pruža prirodan izgled te istovremeno njeguje kožu. Sadrži prirodni derivat kokosova mlijeka stopljen s probioticima i zaštitnim faktorom 20, koji pomažu u obrani kože od štetnih vanjskih utjecaja.

Rezultat je lagana podloga koja sakriva nepravilnost bez ikakva osjećaja težine. Za savršeno oblikovane obrve tu je Max Factor Brow Shaper koji se odlično uklapa s Lash Revival maskarom koja zbog svoje inovativne formule obogaćene ekstraktom biljke bambusa služi kao idealna njega za naše trepavice.

Max Factor Brow Shaper, Lash Revival maskara

 Rutina 35-45 godina

Kada dođemo u tridesete krajnje je vrijeme da malo više pažnje posvetimo svojoj koži jer ona počinje zahtijevati konkretniju njegu koja se fokusira na ublažavanje prvih znakova starenja. Zbog toga je bitno da podloga bude lagana i njegujuća kako ne bi dodatno istaknuli određene nepravilnosti. Zahvaljujući novoj Flexi-Hold tehnologiji, puder Facefinity All Day Flawlles 3u1 stapa se s kožom, 'ne puca' i ne nakuplja se u pregibima kože te osigurava ugodan osjećaj tijekom cijelog dana.

Sadrži i SPF 20 koji dodatno štiti kožu od vanjskih utjecaja. Zbog svoje inovativne cream-to-powder formule, Colour X-pert Soft Touch paleta sjenila za oči pruža impresivnu pigmentaciju i postojanost, lako se blenda i nanosi te se savršeno upotpunjuje s False Lash Effect Raven maskarom koja sadrži 50% više vlakana u četkici. Osiguran je dramatičan volumen i njegujuća formula za naše trepavice.

Facefinity All Day Flawlles 3u1, False Lash Effect Raven maskara

 Rutina 45+ godina

Ulaskom u četrdesete godine, naša koža prolazi kroz određene promjene koje su povezane s gubitkom kolagena i elastičnosti. Pravilnim odabirom šminke i njezinim nanošenjem mogu se sakriti određene mane te istaknuti prednosti na našem licu. Radiance Lift tekući puder obogaćen je hijaluronskom kiselinom koja dubinski hrani našu kožu te zahvaljujući svjetlucavim česticama pruža joj zdrav i blistav izgled, a formula je obogaćena anti-age kompleksom. Uz zdrav i blistav izgled kože, svježinu dodajte pomoću Max Factor Creme Puff Blush rumenila koje sadrži biserne čestice uz koje svaka koža djeluje blistavo. Make up rutinu zaokružite nanošenjem Masterpiece Max maskare za maksimalno produljenje i njegovan izgled trepavica.

Radiance Lift tekući puder,  Max Factor Creme Puff Blush rumenilo

Foto: PR
Objavljeno: 18.03.2021. u 14:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p