MAKE UP

Otkrijte najhidratantniji ruž za usne koji je gotovo uvijek rasprodan!

Ruž za usne koji savršeno pristaje baš svima!

Kada bi morali izdvojiti samo jedan proizvod koji se sigurno može pronaći u baš svakoj make up kolekciji, onda bi to bio ruž za usne. Vremena u kojima se ruž nosio samo u posebnim prigodama daleko su iza nas, pa tako danas ruž za usne zauzima posebno mjesto u našem svakodnevnom make up looku...

S druge strane, koliko god obožavali ruževe za usne, neki proizvodi su ipak mrvicu omiljeniji od ostalih. To potvrđuje i hvaljeni Clinique Almost Lipstick u nijansi Black Honey koji se i dalje nalazi visoko na listi najomiljenijih ruževa, unatoč činjenici da je od njegovog lansiranja prošlo čak pet desetljeća. Ovaj ruž gotovo je nemoguće uhvatiti na policama omiljenih drogerija jer je vječito rasprodan, ponajviše zbog duboke ljubičaste nijanse kojoj malo tko može odoljeti. Popularnost ove nijanse potvrđuje i to da je ostatak Almost Lipstick ruževa ukinuto te ovaj brend jedino nijansu Black Honey ima još u ponudi iz te linije ruževa.

Osim što pruža dašak elegancije, ova nijansa specifična je i po tome što zahvaljujući mješavini plavih, narančastih i crvenih pigmenata savršeno odgovara baš svakom tonu kože. Također, ovaj ruž omiljeni je odabir u zimskim mjesecima jer se na usnama ponaša poput balzama, ostavljajući ih hidratiziranima i njegovanima. Ruž je trenutno još uvijek rasprodan, no na službenoj stranici brenda možete zatražiti obavijest kada ponovno dođe u prodaju, stoga njegov povratak dočekajte u niskom startu!

Clinique Almost Lipstick Black Honey

Foto: Instagram, Clinique
Objavljeno: 30.01.2022. u 08:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p