MAKE UP

Otkrijte najprodavaniji gel za savršeno oblikovanje obrva

Proizvod koji pruža efekt popunjenih obrva i do tri dana!

Za obrve često znamo reći kako su one najljepši ukras na našem licu, stoga ne iznenađuje činjenica da se upravo one nalaze u našem fokusu već nekoliko sezona. Njihov način stiliziranja mijenjao se u skladu s aktualnim trendovima; od vrlo tankih, preko popularnih 'Instagram' obrva s oštrim rubovima, pa sve do što prirodnijeg izgleda kakvom danas težimo. No, njihovo oblikovanje i stiliziranje ne bi bilo moguće bez dobrih make up proizvoda, a ovih dana se posebno priča o jednom specifičnom gelu za oblikovanje obrva....

Obrve možemo stilizirati na razne načine, pa se tako u vašoj kozmetičkoj torbici sigurno nalaze razna sjenila, olovke ili maskare s kojima bi njihovo iscrtavanje i popunjavanje trebalo biti pojednostavljeno. Pored navedenih make up proizvoda, sve češće se na našim obrvama može vidjeti i gel, koji bi zbog svoje teksture trebao biti dugotrajniji i učinkovitiji. Definitivno najpopularniji proizvod ovakvog tipa jest Maybelline Brow Tattoo gel za obrve, koji je na tržištu već neko vrijeme, no tek nedavno se oko njega stvorio pravi hype.

Na Amazonu ovaj proizvod nosi status najprodavanijeg, a iza sebe ima preko 6000 osvrta. Po čemu je ovaj gel za obrve toliko specifičan da se o njemu već danima diskutira i recenzira? Riječ je o peel off tintu za obrve koji pruža efekt popunjenih obrva, a koji traje i do tri dana. Apliciranje je poprilično jednostavno; uz pomoć aplikatora u obliku malog kista nanosite nešto veću količinu proizvoda kako bi se boja lijepo rasporedila.

Nakon što ste postigli željeni oblik, ostavite proizvod na obrvama 20 minuta, a ako želite duži efekt koji će potrajati do tri dana, onda ostavite gel da se suši dva sata. Nakon što se gel osuši, jednostavno ga odlijepite te uklonite eventualne viškove. Ovaj proizvod idealan je za ljetne mjesece kada želimo što manje kožu opterećivati make upom, a veliki plus je taj što ovaj proizvod neće nestati s lica u slučaju znojenja, stoga ga definitivno imamo na svom popisu ljetnih make up favorita!

Objavljeno: 13.08.2020. u 10:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p