MAKE UP

Otkrijte nijansu ruža za usne zahvaljujući kojoj ćete izgledati mlađe

Omiljeni trik vizažista za mladolik izgled
Od kada je beauty industrije u fokusu se nalazi mladolik izgled, bilo da je riječ o skincare proizvodima ili pak onim make up. Također, želja da sa svoje kože sakrijemo prve znakove starenja potaknula je razvoj i nekih drugih industrija, poput plastične kirurgije i svih onih silnih tretmana koji jednim potezom brišu godine. S druge strane, ako odlazak pod nož nije opcija te ne želite utrošiti hrpu novaca u skupe proizvode koji neće napraviti željenu razliku, onda je make up nešto na što se itekako možete osloniti!

Make up je zapravo nepresušan izvor kada je prikrivanje pojedinih nepravilnosti na koži lica u pitanju, pa tako njegovim pravilnim rukovanjem vrlo lako možemo prikriti pokoji nedostatak ili pak istaknuti ono što na svom licu volimo. Koliko je make up moćan najbolje potvrđuje i činjenica da pravilnim apliciranjem možemo kreirati u potpunosti drugačije konture lica od onih koje imamo te tako primjerice, smanjiti visoko čelo, nos ili pak suziti čeljust te kreirali popularni 'models look'. Nadalje, make up se pokazao itekako korisnim alatom i onda kada želimo vidjeti nešto manje svjećica na svojoj rođendanskoj torti, pogotovo kada govorimo o ruževima za usne i njihovoj nijansi.

Jeste li znali da određene nijanse ruža dodaju godine? Primjerice crveni i drugi tamni ruževi za usne dodatno će naglasiti prve znakove starenja, za razliku od nude, nježno ružičastih nijansi koje savršeno odražavaju prirodan izgled usana. Kao jedan od razloga navodi se to da usne s vremenom gube punoću, pa s tamnim bojama izgledaju još manje, stoga će roza i nude nijansa pružiti iluziju punoće. Kada u tu kombinaciju dodamo i sjajilo koje također stvara sličan efekt, sigurni smo da ćete s lakoćom postići željeni izgled.

U nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih ruževa koje se isplati imati u svojoj kolekciji!

Chanel Rouge Ingenue (168) Rouge Allure, Tom Ford Ruž Rouge A Lèvres, Sable Smoky

Bobbi Brown Lip Color Nude Lipstick Women, Charlotte Tilbury's Matte Revolution

NARS Must-Have Mattes Lipstick, MAC Nude Lipstick

Foto: Instagram, NARS, MAC, Bobbi Brown, Charlotte Tilbury, Chanel, Tom Ford
Objavljeno: 15.01.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p