MAKE UP

Otkrijte prekrasno rumenilo koje se u svijetu proda gotovo svake sekunde

Rumenilo koje se isplati imati u kozmetičkoj torbici!

Za vrijeme hladnijih mjeseci naše misli uglavnom su fokusirane na proizvode koji će u tren oka osvježiti naš, sada već poprilično umoran izgled. Tako spas od beživotnog tena uglavnom pronađemo u rumenilima, s kojima na jednostavan i brz način postižemo besprijekoran i svjež izgled, no jedno rumenilo se pokazalo toliko efikasnim da se pronašlo na popisu gotovo svih ljubiteljica dobrog make upa!

S vremena na vrijeme pojavi se određeni make up proizvod koji zadobije našu punu pažnju, no već neko vrijeme se ne prestaje pričati o naizgled običnom rumenilu. Općenito rumenilo koristimo kada želimo svome licu pružiti malo boje i svježine, no što to rumenilo još može imati, pa da se zbog njega stvori prava pravcata lista čekanja? Nars rumenilo u nijansi Orgasm opravdalo je svoju listu čekanja zbog svoje kvalitete i nijanse koja pristaje doslovno svima jer razvedrava vrlo svijetlu i blijedu kožu te daje prekrasan sjaj srednjim i tamnim tonovima kože.

@narsissist

Ovo zasigurno najpopularnije rumenilo na svijetu s vremenom je steklo status kultni, a u svojim kozmetičkim torbicama ga vole imati i brojne poznate dame, poput Emme Stone, Jennifer Lawrence i Naomi Campbell. Osnivač brenda François Nars dizajnirao je ovo ružičasto - breskvasto rumenilo s ciljem da se postigne što prirodniji izgled zarumenjelih obraza, a upravo se to može postići ovom nijansom rumenila. Zdrav i profinjen izgled lica te jednostavno nanošenje nešto je što možete očekivati od ovog rumenila, stoga ostavite mjesta u svojoj kozmetičkoj torbici!

Nars rumenilo u nijansi Orgasm   @rohinielyse

Objavljeno: 12.11.2019. u 14:39
Tagovi: rumenilo

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p