MAKE UP

Otkrijte primer koji može zamijeniti baš svaki puder!

Primer o kojem društvene mreže ne prestaju pričati!
Pronaći idealan puder zasigurno je jedan od najvećih izazova u beauty svijetu, pogotovo zato što je potrebno udovoljiti raznim zahtjevima, kao što su da savršeno odgovara prirodnoj boji kože, da prikriva sve nepravilnosti te da ne sjeda teško na samo lice. S druge strane, koliko god da je puder popularan proizvod, poprilično je teško pronaći onaj idealan, stoga nije loše istražiti i neke druge proizvode koji bi svojom genijalnom teksturom vrlo lako mogli zamijeniti ovaj kultni proizvod!

Za primere ste sigurno do sada čuli, no unatoč tome riječ je o poprilično nepopularnom proizvodu kojeg vrlo često preskačemo u svojoj svakodnevnoj make up rutini. Jedan od razloga je taj što nemamo previše vremena na raspolaganju za jutarnje sređivanje, pa na kožu nanosimo samo 'nužne' proizvode kao što su puder, rumenilo i maskara. Primer kao takav proizvod je koji definitivno zaslužuje svoje mjesto u našoj rutini jer na koži ostvaruje brojne benefite koje klasični puder ne može ostvariti. Tako čini naš make up dugotrajnijim, pore postaju manje vidljive te kompletni make up nekako ljepše sjeda na kožu. Unazad nekoliko mjeseci o jednom primeru se ne prestaje pričati na popularnoj društvenoj mreži TikTok, a koji je toliko oduševio ljubiteljice dobrog make upa, da vrlo lako može zamijeniti baš svaki puder!

Riječ je o Revolution Pro Blur Stick primeru koji stvara na licu efekt Instagram filtera, tako da zagladi kožu te minimalizira njezine pore. Možete ga koristiti na razne načine; kao podlogu za puder ako imate nešto problematičniji ten ili ga nositi samostalno ako samo malo želite istaknuti ljepotu svoje kože. Također, možete ga nanijeti i nakon što nanesete puder kako bi zadržali njegovu dugotrajnost ili ga malo popravili tijekom dana, budući da ovaj primer dolazi u sticku, a zbog čega je praktičniji za nošenje i sitne prepravke. Nadalje, Revolution Pro Blur Stick primer je univerzalan te je prikladan za baš sve tipove kože, a kupiti ga možete ovdje!

Revolution Pro Blur Stick primer

@revolutionpro

Have you tried our Blur stick Plus yet? 👀 #blurstick #blurstickplus #revolutionpro #satisfyingvideo #makeuphacks #fyp #skincare

♬ BARELY BREATHING - Grant Averill
@nicolemanzolli

My honest review! 🤗 #blurstick #revolution #makeup #skin #skincare #blur #primer #pores

♬ original sound - Nicole Manzolli
@revolutionpro

@imjuliekay uses the holy grail #blurstick for a flawless looking base! Have you tried it yet? #tiktokmademebuyit #makeuphacks #foundation

♬ original sound - Revolution Pro
Foto: Instagram, Revolution
Objavljeno: 04.10.2021. u 12:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p