MAKE UP

Otkrijte prirodni balzam koji može zamijeniti baš svaki ruž za usne

Proizvod kojeg ćemo sigurno ponovno kupiti!
Sigurni smo kako je navika pretrpavanja dnevne torbice zajednička svima nama, pa se tako unutar nje mogu pronaći razni proizvodi koji nam tijekom dana i nisu toliko potrebni. Ono što je svakako zaslužilo svoje mjesto unutar torbice, pogotovo za vrijeme hladnih mjeseci, jest balzam za njegu usana, no ovo definitivno nije priča o običnom proizvodu koji usne čini hidratizranijima, već vrlo lako može zamijeniti i neke omiljene make up proizvode!

Multifunkcionalnost je pojam s kojim se sve više susrećemo u bogatom beauty svijetu, što je zapravo sjajna stvar, budući da u današnje vrijeme nitko nema vremena satima stajati ispred ogledala kako bi kreirali besprijekoran izgled. Tako možete pronaći proizvode koji nadilaze svoju prvotnu ulogu, a u tu skupinu spada i jedan prirodni balzam s kojim usne poprimaju svoje najbolje izdanje. Riječ je o Jane Iredale Just Kissed® Lip and Cheek Stain balzamu (ružu) za kojeg smo sigurni da će vrlo lako zamijeniti baš svaki ruž koji imate u svojoj kolekciji.
 
 
O tome koliko je važno usnama pružiti kvalitetnu njegu za vrijeme zimskih mjeseci ne moramo previše govoriti, a ovaj proizvod osim što će ih dubinski hidratizirati te učiniti mekanima također će poboljšati i njihov izgled, i to na način da uz pomoću prirodnih sastojaka, poboljša te istakne prirodnu boju samih usana. Ovaj proizvod dolazi u narančastoj nijansi koja je zapravo neutralna na usnama te se normalno nanosi kao i svaki drugi proizvod za njegu usana, no ono što ćete primijetiti kroz nekoliko minuta jest da one poprimaju prekrasnu, crvenkastu boju.
 
 
Tajna je zapravo u sastojcima koji između ostalog sadržavaju i aminokiselinu koja uravnotežava ekstrakte iz korice limuna, grejpa i naranče, a što potiče razvijanje pigmenta ovisno o pH kože. Ono što sam ja prvotno osjetila na svojim usnama jest lagano peckanje, što zapravo pripisujem suhoći samih usana, no nakon nekoliko minuta pojavio se prekasan ton s kojim su one izgledale kao da pucaju od zdravlja. Ovaj proizvod ima veliku prednost nad ružem iz brojnih razloga; kreirani izgled je zaista dugotrajan te neće 'kliznuti' s usana kao što je slučaj kod standardnog ruža, ma što god radili. Veliki plusić je i to što ga možete koristiti i kao rumenilo, budući da se sjajno stapa sa svakim podtonom kože, pa je idealan za sve one koji teže što prirodnijem, a opet svježem izgledu lica!

Foto: Instagram, Jane Iredale Just Kissed® Lip and Cheek Stain
Objavljeno: 09.12.2020. u 11:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p