MAKE UP

Otkrijte proizvod zahvaljujući kojem će svaki vaš make up look izgledati besprijekorno

Proizvod koji će zauvijek promijeniti vašu make up rutinu!

Jedan pogled na našu kozmetičku torbicu, koju više gotovo da i ne možemo zatvoriti, sasvim je jasan pokazatelj koliko make up igra važnu ulogu u našoj svakodnevici. Bez obzira na to šminkate li se svaki dan ili se pak svoje kolekcije sjetite samo onda kada su posebne prigode u pitanju, imati make up proizvode koji postižu željene rezultate na licu nešto je čemu zapravo cijelo vrijeme težimo.Tako sigurno i iz vlastitog iskustva znate koliko je izazovno postići besprijekoran look, no prije nego što to pripišete samim proizvodima ili pak nedostatku vlastitih make up vještina, vrlo važno je obratiti pažnju na jednu stavku o kojoj zapravo najviše ovisi finalni izgled!

Riječ je naravno o načinu na koji nanosite svoje make up proizvode, a što zapravo utječe na preciznost kao i na krajnji rezultat. Ono što je gorući trend u svijetu make upa već nekoliko sezona jest make up spužvica, koja je zauvijek promijenila način na koji nanosimo omiljene proizvode. Ako vam se do sada ovaj proizvod nije pokazao efektan ili niste pronašli spužvicu idealnu za svoju rutinu, onda bi ovaj novitet omiljenog brenda Noelle mogao promijeniti vaše mišljenje!

Za domaći brend Noelle sigurno ste do sada nebrojeno puta čuli, a iako su nas na prvu osvojili svojim kvalitetnim kistovima, s kojima vrlo lako možemo kreirati bilo koji make up look, njihova ponuda upravo je postala bogatija make up spužvicama koje podižu svakodnevno uljepšavanje na jednu sasvim novu razinu. Riječ je o setu koji uključuje tri spužvice različitih oblika, a što vam omogućuje da proizvode jednostavno aplicirate čak i na teško dostupna mjesta i točke na licu. Također kada nanosimo make up prstima ili trokutastim spužvicama, na licu nerijetko ostaju tragovi i linije na prijelazima, a to ćete uspješno izbjeći upravo ovim mekim spužvicama!Kako se zapravo koristi ovaj proizvod? Iako su make up spužvice veliki trend u beauty svijetu, gotovo neprestano svjedočimo njihovom pogrešnom nanošenju. Prije nego što krenete sa šminkanjem, spužvicu je prvo potrebno namočiti, a zatim iscijediti, čime ćete najbolje pripremiti kožu za ravnomjerno nanošenje make upa, pogotovo ako težite nešto prirodnijem izgledu. Općenito make up spužvice možete koristiti za nanošenje ili utapkavanje tekućih i kremastih proizvoda za bazu, ali i za blendanje kontura, prikrivanje podočnjaka i drugih nepravilnosti, primjerice korektorom, kao i prikrivanje make up pogrešaka. Tako možete vrh spužvice, čije je dno 'odrezano', koristiti za apliciranje tekućeg pudera na lice, dok će ravna strana poslužiti za kremaste proizvode, kao što su rumenilo ili konture.

S druge strane, klasični jajoliki oblik spužvice idealan je za nanošenje gušćih tekućih pudera, a možete ga iskoristiti i za apliciranje korektora na teško dostupnim mjestima na licu, poput područja oko očiju i nosa. Treća spužvica zapravo je kompletna te sjedinjuje prethodne dvije, stoga je idealna za korištenje na putovanjima, a praktična je i za nošenje u dnevnoj torbici kada trebate tijekom dana popraviti svoj make up.Ono što je važno kod svakog proizvoda s kojim nanosimo make up, a posebno kada su spužvice u pitanju, jest redovito ih održavati čistima. Tako spužvice nakon svakog korištenja operite sapunom i vodom kako bi zaštitili zdravlje svoje kože, kao i omogućili što duže trajanje vašem novom omiljenom beauty proizvodu!

Noelle make up spužvice mogu biti vaše jednim klikom na proizvod, a možete ih pronaći i u Bipa prodavaonicama!

Objavljeno: 20.04.2021. u 11:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p