MAKE UP

Otkrijte proizvod s kojim svaki puder izgleda savršeno!

Favoriti kojima se uvijek rado vraćamo
Kada govorimo o njezi kože lica, vrlo često se susrećemo s problemima odabira kozmetike koja će odgovarati teksturi naše kože. Osim hidratantne kreme, koja uvijek treba biti podloga make upu, vrlo često imamo problem s odabirom pudera, osobito ako je riječ o masnoj ili kombiniranoj koži. Pa se vrlo često naše lice jako zasjaji i onda smo prisiljeni taj isti puder uklanjati maramicama. Kako bi naša koža bila savršeno matirana i kako bi tekući puder izgledao lijepo i prirodno, potrebno je prije nanošenja pudera, staviti primer za lice.

Primer za lice naziva se još i podlogom, odnosno bazom za lice. Spada među proizvode dekorativne kozmetike i koristi se prije nanošenja pudera. Baza za lice služi kako bi izravnala i zagladila površinu kože. Primer je bitno odabrati prema tipu kože jer su tako formulirani te se njihovo djelovanje razlikuje ovisno o tipu kože. Osobe sa suhom kožom trebaju izabrati hidratizirajući primer, a naš prijedlog je The Ordinary - High Spreadability Fluid Primer, koji će savršeno hidratizirati kožu i tako biti savršena podloga za lice prije pudera.

Osobe s masnom i mješovitom kožom trebaju izabrati bazu koja će matirati kožu, spriječiti izbijanje ulja i sjaja te popuniti bore, a idealan primer za takav tip kože je Shiseido Synchro Skin Soft Blurring matirajući primer. Ovaj proizvod ujedno služi i kao vodootporni i hidratizirajući sloj na koži koji štiti naše lice od vanjskih utjecaja prljavštine i UV zraka ukoliko ima SPF faktor, što je svakako preporuka ako ne koristite puder s faktorom. Produljit će trajnost i postojanost šminke na licu, stoga će make up uvijek izgledati svježe i lijepo.

U nastavku smo izdvojili najbolje primere iz aktualne ponude!

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base, Firs Aid Beauty Hello FAB Coconut

Laura Mercier Pure Canvas, Too Faced Hangover Replenishing 

Neutrogena Hydro Boost Glow Booster, Catrice Prime & Fine Aqua Fresh Hydro Primer

Foto: Instagram, DM, Sephora
Objavljeno: 20.01.2023. u 10:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p