MAKE UP

Otkrijte puder koji dolazi u samo jednoj nijansi, a koja pristaje baš svima!

Odabir idealnog pudera nikada nije bio lakši!

Ostanak doma primorao nas je da omiljene kozmetičke tretmane preselimo u svoja četiri zida. Tako su mnogi od nas ovo razdoblje doživjeli kao sjajnu priliku za obnovu kože, koju smo donedavno poprilično gušili raznovrsnim make up proizvodima. No, koža umjesto da poprima svoje najbolje, pročišćeno izdanje, njezin izgled iz dana u dan postane sve lošiji...

Ako spadate u skupinu zaljubljenica u make up, onda sigurno ne pamtite dan kada ste iz svog doma izašli bez omiljenih proizvoda na licu. S druge strane, period karantene primorao nas je da neke omiljene navike stavimo u drugi plan, pa su tako naše kozmetičke torbice postale glavni sakupljači prašine. Iako smo očekivali da će se koža u ovim danima u potpunosti obnoviti, na licu su se počele pojavljivati razne nepravilnosti i to kao posljedica izloženosti stresu te suhoći zatvorenog prostora. Iz tog razloga kožu je potrebno svakodnevno čistiti i što više hidratizirati kako bi se izbjegle neželjene nepravilnosti na licu, a nije naodmet s vremena na vrijeme nanijeti omiljeni make up kako bi se stvorio dojam poznate svakodnevice te umanjio osjećaj stresa.

Tako u svoju postojeću kolekciju možete uvrstiti i novi puder, no kako odabrati onaj pravi s obzirom na to da je moguća samo online kupovina? Kako ne biste pogriješili s odabirom odgovarajuće nijanse, najbolje je da u svoju shopping košaricu stavite puder koji dolazi u jednoj nijansi, a koja kao takva odgovara baš svima. Iako zvuči nevjerojatno, Dolce & Gabbana obradovao nas je svojim beauty novitetom Secret Shield Protective Smoothing Primer SPF50, koji je primjer pravog revolucionarnog proizvoda jer je dizajniran da odgovara svim tipovima kože, pa samim time postoji jedan, univerzalan ton. Ovaj puder toliko je lagan da ga možete koristiti kao primer ili pak kao lagano prikrivanje, a osim univerzalnog tona, voljet ćete njegovu apsorpciju viška ulja s kože, lagano matiranje i efekt koji traje cijeli dan.

Dolce & Gabbana Secret Shield Protective Smoothing Primer SPF50

Objavljeno: 04.04.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p