MAKE UP

Otkrijte puder koji je preko noći osvojio gotovo cijeli TikTok

Puder koji se rasprodao zahvaljujući društvenim mrežama

Činjenica jest da društvene mreže uvelike diktiraju sadržaj u našim kozmetičkim torbicama, pa tako neki proizvodi preko noći postanu virali, a što za posljedicu ima to da ih je nemoguće pronaći na policama drogerija. Upravo se to dogodilo s jednim proizvodom brenda Essence, a iza kojeg stoje samo pozitivne recenzije!

Ako obožavate matirani izgled kože lica, onda ste sigurno upoznati s važnošću kompaktnog pudera koji pruža upravo taj finalni look kojem težimo. Bez obzira na to koje proizvode koristimo kao samu podlogu za make up, kompaktni puder je tu da savršeno zaokruži kompletni izgled te je zapravo ključna točka na i samog make upa. Također, pronaći proizvod koji će savršeno setirati make up poprilično je veliki izazov jer su najčešće make up proizvodi takvog tipa teški, zatežu lice te stvaraju dojam maske na koži.

Puder koji se isplati imati u make up kolekciji

Upravo zato svi ne prestaju pričati o Essence Cosmetics Brighten up! puderu bababanana, a riječ je o puderu u nježno žutoj boji koji je savršen za setiranje i stvaranje mat looka. Ovaj proizvod uvelike se uspoređuje s Huda Easy Bake kompaktnim puderom koji je zapravo kultni puder takvog tipa, no s obzirom na to da je njegova cijena paprena, ovaj dupe make up proizvod od 25 kuna oduševio je mnoge. Prekrivna moć mu je vrlo suptilna, a koža nakon korištenja izgleda blurano, zaglađeno te ga možete koristiti i za setiranje, kao i baking tehniku. Definitivno proizvod kojeg se isplati imati u svojoj make up kolekciji!

Essence Cosmetics Brighten up! puder bababanana

@alexisdosamantes a real life smoothing filter for only $4 i’m obsessed🤌🏼 #essencebrightenuppowder #viralmakeup #settingpowder #makeupreview ♬ Bad Habit - Steve Lacy
@alishasapproach we love a high quality affordable powder 😌 #makeuptips #makeuphacks ♬ hot people audio - <3
Foto: Instagram, TikTok, Essence
Objavljeno: 12.09.2023. u 08:40
Tagovi: Puderi, puder

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p