MAKE UP

Otkrijte puder koji na licu funkcionira poput seruma

Puder koji istovremeno prikriva nepravilnosti i njeguje kožu lica

Kada govorimo o make upu, ono što se mora pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici jest dobar puder. S druge strane, koliko god da je riječ o uobičajenom proizvodu, imati u kolekciji puder koji će zadovoljiti svim potrebama naše kože pravi je izazov, ponajviše zato što imamo poprilično visoka očekivanja od ovog proizvoda. Tako želimo da puder savršeno 'sjedne' na kožu lica, da se na njoj ponaša u potpunosti prirodno, a da istovremeno prikrije baš svaku nepravilnost, kao i to da bude dugotrajan, bez osjećaja zatezanja ili pak isušivanja...

Zvuči kao zaista puno zahtijeva za jedan make up proizvod, no napretkom tehnologije unutar beauty svijeta imamo priliku svjedočiti nekim novim formulama pudera koje zaista rade pravo malo čudo na našem licu. Tako je nekada oštra granica između make up i skincare svijeta sve manja, pa imamo priliku na svojoj koži nositi make up proizvode koji će istovremeno njegovati kožu lica poput kakvog skincare proizvoda. Vremena u kojima se na make up gledalo kao na glavnog uzročnika upalnih procesa i nepravilnosti na koži lica sve su dalja, a pravi primjer jednog takvog proizvoda je novi CATRICE Nude Drop Tinted Serum tekući puder koji je zapravo puno više od pudera!

Ovaj proizvod na koži funkcionira poput pudera, dok je osjećaj na licu kao da ste nanijeli hidratantni serum. Njegova tekstura poprilično je lagana, bez osjećaja težine ili zatezanja, dok su rezultati prekrivanja impresivni. Pruža lagano do srednje prekrivanje koje se može nadograđivati te će se na licu zadržati baš cijeli dan, bez obzira na to koliko je vaš životni tempo užurban! Ono s čime nas je ovaj puder osvojio jest finalni rezultat, a to je nahranjena, baršunasto glatka koža!Pored toga što prekrasno izgleda na koži lica, CATRICE Nude Drop Tinted Serum tekući puder nahranit će vašu kožu hijaluronskom kiselinom i vitaminom E, pa tako u jednom make up proizvodu imate i neke nužne korake skincare rutine. Također, veliki plus kod ovog pudera jest to što za razliku od ostalih proizvoda ne isušuje kožu lica, već osigurava optimalnu razinu hidratacije i do 24 sata! Znamo koliko je dubinska hidratacija kože važna za njezin prekrasan izgled, stoga definitivno nije naodmet imati jedan ovakav multipraktičan proizvod nadohvat ruke!Nadalje, tekstura ovog pudera sadrži posebno obložene pigmente, pa će se izabrana nijansa prekrasno prilagoditi tonu kože lica te na njoj djelovati prirodno. Da je riječ o posebnom puderu potvrđuje i dizajn same bočice koja dolazi s pipetom za doziranje, a nanijeti ga možete spužvicom za šminkanje, kistom ili prstima.

Sigurni smo da ćete se ovom puderu, jednom kada isprobate, baš uvijek rado i vraćati!

Foto: PR
Objavljeno: 02.02.2023. u 14:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p