MAKE UP

Otkrijte serum koji poboljšava izgled kože te vrlo lako može zamijeniti baš svaki puder!

Sve što vam je potrebno za prekrasan izgled kože lica nalazi se u jednoj bočici!

Ljeti se nekako trudimo što je više moguće pojednostaviti svoju svakodnevnu skincare i make up rutinu, pa se tako na našem licu pronalazi minimalan broj proizvoda koje smatramo nužnima. Također u posljednje vrijeme poprilično postaju popularni proizvodi koji su pravi spoj dekorativne i preparativne kozmetike, što uvelike našu svakodnevnu rutinu čini bržom i jednostavnijom, a upravo smo jedan takav proizvod izdvojili u nastavku!

Trend minimalizma sve je prisutniji na našem licu, pogotovo kada je make up u pitanju. Tako od make up proizvoda očekujemo da prikrije eventualne nepravilnosti te suptilno naglasi sve ono što na svom licu volimo vidjeti. Iako je veliki broj make up proizvoda okarakteriziran kao štetan za kožu lica, na tržištu sve češće možemo pronaći šminku koja ozbiljno konkurira i najboljim skincare brendovima. Pravi primjer toga je i Perricone MD No Makeup Foundation serum koji ciljano djeluje na poboljšanju izgleda kože lica, istovremeno stvarajući no make up look.

Ovaj serum sadrži puno moćnih sastojaka koji usporavaju starenje kože te joj pružaju blistav i zdrav izgled. Također u njegovoj formuli nalazi se i SPF 20, što će znatno ubrzati vašu svakodnevnu rutinu. Serum je dostupan u sedam nijansi te se sjajno prilagođava svakom tonu kože, a prekrivanje mu je blago s mogućnosti nadograđivanja. Tekstura je vrlo lagana, pa ćete u nekim trenucima i zaboraviti da ga imate te se vrlo lako nanosi! Njegova cijena je oko 400 kuna, no budući da je riječ o proizvodu s kojim u jednom imamo potrebnu hidrataciju, njegu, puder, anti age serum i zaštitni faktor, cijena je itekako prihvatljiva!

Foto: Instagram
Objavljeno: 15.08.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p