MAKE UP

Otkrijte trenutno najprodavaniji drogerijski nude ruž za usne!

Make up proizvod bez kojeg kolekcija nije potpuna!

S vremena na vrijeme pojavi se neki make up proizvod oko kojeg se stvori pravi hype, pa se kao takav nalazi na wish listi mnogih zaljubljenica u dobar make up. Ovoga puta za rukom je to pošlo jednom ružu za usne, koji se pokazao poprilično funkcionalnim za vrijeme visokih temperatura, a ako je sudeći prema pozitivnim recenzijama, nećemo ga se odricati niti u narednim danima!

Sigurno iz vlastitog iskustva znate da baš i nije jednostavno pronaći idealan nude ruž. Ono što je problematično kod ove nijanse jest to što njezin loš odabir može stvoriti kontraefekt, odnosno još više istaknuti blijedu put ili joj jednostavno ne laskati. Također ako je nijansa pretamna, izgledat ćete kao da zapravo nosite smeđi ruž, što nije nužno loše, međutim nije ni približno cool kao u 90-ima, kada se ruž u ovoj nijansi mogao pronaći u make up kolekciji baš svake trendsetterice. S druge strane, postoji ruž koji je u vrlo kratkom vremenu osvojio brojne zaljubljenice u make up svijet, pa kao takav nosi status najprodavanijeg ruža na Amazonu, a riječ je o Revlon Super Lustrous ružu za usne.

Ono što volimo kod ovog ruža jest to što u svega nekoliko poteza čini našu kožu živom te sjajno odgovara svim odjevnim kombinacijama, a također ga se vrlo lako uklopi i u ostale make up lookove. Nadalje, ovaj ruž se zaista dugo zadržava na usnama, bez obzira na naš životni tempo te ne ostavlja usne suhima, kao što je slučaj s drugim, izdržljivim ruževima, pa će se kao takav sjajno uklopiti i u nadolazeće, nešto hladnije mjesece!

Revlon Super Lustrous ruž za usne

Foto: Instagram, Revlon
Objavljeno: 04.08.2021. u 09:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p