MAKE UP

Otkrili smo trik kako savršeno povući tuš u jednom potezu ako imate spuštene kapke

Vrlo je jednostavan 
Znamo koliko muke stavljanje tuša prouzroči tijekom šminkanja, a oni koji se šminkaju sigurno su jednom prošli agoniju zvanu "neujednačen tuš". Ako niste tip osobe koja ga u jednom potezu napravi savršeno na svakom oku, pripadate onoj skupini koja se "bori" s tušem za oči, što je prilično frustrirajuće.

Još je teže onim osobama koje imaju spuštene kapke, jer se njima tuš često prelomi preko kapka. Zbog toga ne izgleda kao ravna crta, već se "iskrivi". Često se moglo čuti da onda ne bi trebali nositi tuš jer ne pristaje takvom tipu očiju, ali to nije istina. Važno je isprobati više tuševa u raznim formulama, poput onog u "flomiću", u gelu, kremi ili tekući tuš za oči te puno vježbati.

 

 
 
 
Influencerica Gine Margrethe je na svom Instagram profilu podijelila odlične trikove. Ona preporučuje nanošenje tuša s tankom malom četkicom, a za postizanje što prirodnijeg izgleda, navodi da je najbolje pratiti liniju trepavica i pod tim kutem povući ostatak tuša. Onima koje imaju spuštene kapke objašnjava, "Gledajte prema dolje držeći ogledalo kako bi vam kapak ne bi bio naboran i utisnite proizvod četkicom". Ističe kako je uvijek bitno imati štapiće za uši pri ruci kako bi mogli popraviti potencijalne greške. 

 


Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 11.02.2024. u 09:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p