VIJESTI

Ovaj balzam za uklanjanje make upa trenutno je 'najguglaniji' proizvod

Proizvod koji je izazvao ogroman interes žena diljem svijeta
Čišćenje kože lica najvažniji je korak u skincare rutini jer od čiste kože zapravo polazi sve. O zdravom licu ne možemo govoriti ako čišćenje ne stavimo na prvo mjesto i to iz poprilično jednostavnog razloga - kada se na koži nalaze nečistoće, ostali proizvodi koje koristimo u rutini ne mogu prodrijeti u njezinu barijeru i pružiti njegu iznutra, stoga proizvodi za uklanjanje make upa bi trebali imati posebno mjesto na svakoj kozmetičkoj polici!

Ono što je izazovno kod pronalaska savršenog proizvoda za uklanjanje make upa jest to što rijetko koji ima sposobnost otopiti make up, pogotovo tvrdoglavu maskaru, a također je čest osjećaj suhoće, peckanja i zatezanja zbog agresivnih formula. S druge strane, na tržištu postoje proizvodi koji su zapravo sjajni u uklanjanju make upa, a kao apsolutni favorit istaknuo se Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm čiji je naziv upisan u Google tražilicu više od 350 tisuća puta u razdoblju od ožujka prošle godine do veljače 2023.

Po čemu je ovaj proizvod poseban?

Ovaj balzam volimo jer dubinski čisti kožu i s lakoćom uklanja sve nečistoće, istovremeno pružajući njegu licu. Tekstura je poprilično lagana na koži lica, ali izrazito učinkovita jer otapa i najtvrdoglaviju šminku u jednom potezu. Iako je ovaj proizvod prije pandemije bio dostupan samo u kozmetičkim salonima, Elemis je omogućio i kućnu upotrebu, pa se lansirao na sam vrh skincare rutine žena diljem svijeta. U kombinaciji s vodom ovaj uljni balzam se pretvara u mlijeko za čišćenje lica, a zbog svojih njegujućih svojstava možete ga koristiti i kao hranjivu masku za lice. Kako vam treba vrlo malo proizvoda za uklanjanje make upa, sigurni smo da će vam pakiranje dugo trajati, stoga se isplati uložiti u ovaj skincare favorit!

Foto: Instagram
Objavljeno: 06.06.2023. u 10:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p