MAKE UP

Ovaj puder koji košta svega 40 kn morate isprobati što prije! 

Pravo malo beauty čudo koje će vas oduševiti na prvu!

Složit ćemo se kako je puder jedan od temelja dobrog makeupa, a pronaći onaj koji nam savršeno odgovara nije nimalo lak zadatak. Ipak, na tržištu postoji mali milijun proizvoda, a nekima su cijene poprilično visoke, stoga nije naodmet šansu dati povoljnijim varijantama koje jednako dobro rade posao. Sjajne vijesti su što smo pronašli baš jedan takav puder koji jednostavno morate isprobati! 

Essence Pretty Natural Hydrating Foundation
je puder koji košta svega 40-ak kuna, a idealan je za dnevnu upotrebu, ali i večernju ‘podebljate’ li ga s puderom u kamenu. Tajna ovog pudera je u tome što licu pruža u potpunosti prirodan look, savršeno se ‘blenda’ s kožom i kao da ima učinak seruma. Lice je svježe, a ten ujednačen te iako nije riječ o puderu koji će u jednom potezu prekriti veće nepravilnosti u vidu depigmentacije ili bubuljica, uz pomoć korektora i sl., idealan je i za jači makeup. Ono najvažnije, noseći ovaj puder nemate dojam težine na licu, a puder kožu ujedno i hidratizira te ju ne čini masnom. 

Kao što smo spomenuli, puder je jedan od najvažnijih makeup koraka o kojem ovisi ostatak šminke, odnosno opći dojam, pa ako još niste, svakako isprobajte Essence Pretty Natural jer će vas osim cijenom, sigurno osvojiti i svim drugim karakteristikama! 

Essence Pretty Natural Hydrating Foundation

Foto: Instagram, Essence
Objavljeno: 27.11.2022. u 19:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p