MAKE UP

Ovaj puder u kamenu već danima je rasprodan zahvaljujući društvenim mrežama

Proizvod koji se isplati kupiti
Pronaći idealan puder jedan je od najvećih izazova u svijetu makeu upa, a razlozi za to su zaista brojni; od pregršt proizvoda koji se nalaze na raspolaganju zbog čega ne znamo izabrati odgovarajući, pa sve do visokih očekivanja koja imamo od ovog proizvoda. Od pudera želimo da bude lagan na licu, a da istovremeno savršeno prikrije baš svaku nepravilnost kože, pa ako još uvijek niste pronašli takvog make up saveznika, onda je pravo vrijeme da testirate puder koji je ovih dana 'pokorio' društvene mreže!

Kada govorimo o prekrivanju svih nepravilnosti kože lica, kao najčešći odabir izdvajaju se tekući puderi koji su svojom teksturom nešto snažniji te tako uspješnije stvaraju dojam zdrave i njegovane kože. S druge strane, puderi u kamenu često su zapostavljena opcija u svijetu make upa, ali bez ikakvog opravdanog razloga jer je riječ o sjajnom proizvodu koji na licu može postići impresivne rezultate. Ovaj tip pudera sjajan je odabir za masnu kožu jer je njegova tekstura nešto laganija, pa tako neće zatezati samo lice niti će teško 'sjesti' na njega kao primjerice tekuće varijante. Također, kameni puderi su se često koristili kao završna faza koja se nanosi preko tonirane kreme, no puder u kamenu o kojem ovih dana društvene mreže ne prestaju pričati pravi je dokaz kako ovakav tip proizvoda može kreirati besprijekoran izgled kože!

Riječ je o Maybelline SuperStay® 24H Hybrid Powder-Foundation puderu u kamenu kojeg je zahvaljujući društvenim mrežama ovih dana nemoguće 'uloviti' u drogerijskoj ponudi. Cijeli hype nastao je zbog njegove sposobnosti prekrivanja i ujednačavanja tena, a rezultat je prekrasan izgled te matirana koža lica. Također, nanošenje ovog proizvoda poprilično je jednostavno zahvaljujući kremastoj teksturi, a prikladan je za baš svaki tip kože lica. O njegovoj učinkovitosti najbolje govore viralni videi s TikToka zahvaljujući kojima će se ovaj proizvod sigurno pronaći i u vašoj make up kolekciji!

@nikkietutorials the power of this POWDER! WOW! @Maybelline New York #foryou #fyp #maybellinepartner ♬ original sound - nikkietutorials
@mikaylanogueira The before and after is all you need to know this stuff is MAGIC! WOW! @Maybelline New York #MaybellinePartner ♬ original sound - Mikayla Nogueira

Maybelline SuperStay® 24H Hybrid Powder-Foundation puder u kamenu

Foto: Instagram, Maybelline, TikTok
Objavljeno: 08.02.2023. u 12:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p