MAKE UP

Ove BB kreme odlična su zamjena za puder jer prekrivaju sve nepravilnosti!

Sjajan odabir za nešto hladnije dane!

Iako su puderi nezamjenjivi kada govorimo o nešto jačem, pretežito večernjem makeupu, BB kreme odlična su opcija za svaki dan. Naime, na tržištu su dostupni odlični proizvodi čija je prekrivna moć jaka, no istovremeno osjećaj na licu je lagan, stoga ako već niste, idealan je trenutak da nabavite svoju omiljenu BB kremu!

Kao što smo spomenuli, BB kreme idealan su odabir za svakodnevno šminkanje, a razlog zašto je to tako krije su u činjenici kako je riječ o laganim, a opet snažnim proizvodima. BB krema kao što i samo ime sugerira, kombinacija je kreme s toniranim sastojcima koji ujednačavaju ten, ali to ne znači da prije nanošenja lice nije dobro uobičajeno pripremiti te nahraniti. Na taj način BB krema će još bolje prianjati i postići svoj maksimalni efekt. Isto tako, BB kreme mogu se i nadograditi uz pomoć pudera u kamenu. Želite li izbjeći teže pudere, BB kremu sam upotpunite s puderom u kamenu, a kao rezultat dobiti ćete nešto jaču šminku.

Ono što najviše volimo kod BB krema je i to što postoje one koje ujedno i njeguju kožu, stoga je svakako riječ o odabiru s koji nema greške. Isto tako, iako nema neke velike razlike između ‘ljetnih’ i ‘zimskih’ BB krema, tijekom hladnijih dana ipak biramo one s nešto jačom prekrivnom moći, a kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili neke od favorita!

e.l.f. BB Cream SPF 20, jane iredale Glow Time Pro™ BB Cream SPF 25

Maybelline Dream Fresh BB Cream 8-In-1 Skin Perfector, Bare Mineral Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30

Tarte Amazonian Clay BB Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 20, Fenty Beauty Eaze Drop Blurring Skin Tint

Foto: Instagram
Objavljeno: 04.10.2022. u 14:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p