MAKE UP

Ove sezone tuš za oči nosimo na jedan sasvim drugačiji način!

Trend koji će naglasiti vaš pogled!

Tuš za oči proizvod je koji se i ne pronalazi toliko često u našoj svakodnevnoj make up rutini, a razlog za to je poprilično jasan. Njegovo nanošenje i nije baš najjednostavniji zadatak, pa tako vrlo često izgubimo živce u silnim pokušajima da naša linija bude dovoljno ravna i zavodljiva, a ako ste mislili kako je standardno nanošenje zahtjevno, čekajte da se upustite u koštac s najnovijim trendom u svijetu make upa...

Proizvod koji definitivno čini razliku kada je make up look u pitanju jest tuš za oči, koji u jednoj liniji donosi potpuni preobražaj iz klasičnog izgleda u vrlo atraktivan i zavodljiv look. Bogato pigmentirana formula vrlo je bitna kod korištenja ovog make up proizvoda kako bi već u prvom potezu dobili punoću boje, kao i dugotrajan i postojan izgled. No, kako u posljednje vrijeme svjedočimo sve odvažnijim make up lookovima, oni se više ne zadržavaju samo na igri s paletama čije nijanse su nešto upečatljivije, već je svoju transformaciju dočekao i klasičan tuš za oči.

Riječ je o sve popularnijem 'graphic eyeliner looku', koji nije nikakva novost u make up svijetu, a sada je došlo vrijeme da ga ponovno uvrstimo u nešto posebnije prigode. Kako bi što jednostavnije postigli ovaj izgled, važno je odabrati kvalitetnu bazu koja će vam olakšati kretanje tušem te uz pomoću koje ćete mogućnosti razmazivanja svesti na minimum. Postupak nanošenja tuša je identičan kao kod tradicionalnog looka, samo što ovoga puta ne stajete na njegovom vrhu, već crtate novu liniju koja će povezati unutarnji i vanjski dio oka i to tako da možete uokviriti cijeli kapak ili napraviti nešto kraću liniju. Nije naodmet da prije nego što započnete s kreiranjem ovog izgleda, da ga nacrtate na papir te tako istrenirate svoju ruku da bude što mirnija!

Objavljeno: 29.02.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p