MAKE UP

Ove umjetne trepavice ćete obožavati, a možete ih pronaći u drogerijskoj ponudi

Senzacionalne trepavice garancija su dobrog make up-a

Trepavice su definitivno detalj koji savršeno zaokruži svaki make up. Iako se mogu savršeno uklopiti u clean look, posebno ih želimo naglasiti kada se radi večernjem i glamuroznom izdanju. Kako nam se približava blagdanska sezona zabava odlučili smo izdvojiti najbolje modele umjetnih trepavica koje možete pronaći u drogerijskoj ponudi.

Drogerijska ponuda prepuna je odličnih proizvoda, a mi smo izdvojili favorite s kojima ćete uspjeti postići dramatičan, ali i prirodniji izgled. U posljednje vrijeme svjedoci smo nešto suptilnijeg trenda kada se radi o trepavicama, dakle za savršen dojam birajte individualne trepavice kojima ćete tek blago naglasiti kutove oka za zavodljiv pogled. Ako ste ipak maksimalist kada se radi o make up-u, različitih dramatičnih stilova je više nego ikad čak i u drogerijskoj ponudi.

Ardell je jedna od omiljenih opcija kada se radi o cjenovno pristupačnim umjetnim trepavicama. Njihov model Natural 120 Black savršeno se stapa s trepavicama stvarajući prirodan, ali prekrasan krajnji rezultat. Nije ni čudo da je ovo jedan od njihovih najprodavanijih modela. Isto tako, brend su koji nudi izvrsnu opciju za individualne trepavice, Lash Trios idealne su kao individualne trepavice kojima ćete tek minimalno naglasiti oko, ali ih možete i posložiti duž kapka za potpuni efekt. Za nešto dramatičnije opcije, biramo modele brendova Aura, Marra, i e.l.f. Kod odabira odvažnijih trepavica bitno je da ne izazivaju prevelik osjećaj težine te da ih možete prilagoditi svom obliku oka kao ne bi narušile balans ostatka šminke. Sve navedene proizvode potražite u našoj galeriji.

AURA Power Lashes Maiko, Ardell Natural Lash Black 120

Ardell Lash Trios

MARRA Fairy 3D, e.l.f. Cosmetics Dramatic False Lash Kit

Foto: Instagram, Ardell, Aura, Marra, e.l.f. Cosmetics
Objavljeno: 07.12.2022. u 13:21
Tagovi: Make up, trepavice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p