MAKE UP

Ovo je jedan od najprodavanijih ruževa za ljetne dane!

Boja koja osvaja na prvu!

Kada govorimo o ruževima, ljetni dani obožavaju vibrantne boje koje savršeno ističu preplanulu put i tako dobro pristaju sanjivim ljetnim modnih pričama. Ipak, kako to uvijek bude, postoje određeni brendovi i nijanse koje vrlo brzo bivaju jedne od najtraženijih, a upravo to se je dogodilo i ovog puta.

Iako nije riječ o nikakvoj novoj nijansi, MAC Matte Lipstick Lady Danger je već dugi niz godina jedan od najpopularnijih ljetnih ruževa, a sve zahvaljujući vrlo zanimljivoj sinergiji boja. Riječ je o kombinaciji crvene i narančaste boje koja se ‘prilagođava’ onome što nosite, odnosno imate li na sebi više ružičasto narančastih tonova, boja ruža će naginjati u tom smjeru i obrnuto. Upravo je to jedna od najvećih prednosti ove sjajne nijanse, ali i činjenica da je riječ o vrlo dugotrajnom proizvodu s mat efektom preko kojeg možete staviti prozirno sjajilo volite li se igrati šminkom.

Naravno, budući da je riječ o vrlo pigmentiranom ružu, bitno je precizno nanošenje, a to ćete najlakše postići s olovkom u istoj ili sličnoj nijansi, a vrlo dobra opcija i kist za nanošenje ruža. Stoga, budući da vjerujemo da i vi preko ljeta volite usnama podariti dašak boje i eklektičnosti, ovaj ruž je odabir s kojim nema greške pa predlažemo da što prije nabavite svoj primjerak te se i sami uvjerite u to koliko je odličan!

MAC Matte Lipstick Lady Danger

Foto: MAC, Instagram
Objavljeno: 30.07.2021. u 12:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p