MAKE UP

Ovo je puder koji je Rihanna nanijela usred nastupa i jedan je od trenutno najtraženijih make up proizvoda!

Puder o kojem se ne prestaje pričati
Iako glazbenici nikada nisu plaćeni za svoje nastupe u poluvremenu Super Bowla, genijalna Rihanna je pronašla način da ovaj veliki događaj između ostalog iskoristi i kao besplatnu reklamu za svoj kozmetički brend - Fenty Beauty.

Osim iznimno uspješne glazbene karijere, Rihanna je posljednjih godina izgradila pravo malo carstvo ljepote i mode vrijedno milijarde dolara. Pjevačica očigledno nije mogla propustiti ovu sjajnu priliku za plasman proizvoda čija bi reklama tijekom Super Bowla u uobičajenim uvjetima koštala između vrtoglavih 6 i 7 milijuna dolara! Naime, usred nastupa, Rihanna se odlučila dotjerati, nanoseći prozirni puder u prahu - Fenty Beauty By Rihanna Invisimatte Blotting Powder. Vjerni kupci odmah su prepoznali ovaj kultni proizvod koji je već godinama jedan od najbolje ocijenjenih Fenty proizvoda, a koji je nakon Super Bowla, pogađate, jedan od najtraženijih make up proizvoda uopće!

Riječ je o završnom, upijajućem puderu koji odgovara svim tipovima kože i koji savršeno rješava problem viška sjaja i masnoće na vašem licu. Ovaj Invisimatte puder odličan je proizvod za korištenje u pokretu, zbog čega je sastavni dio torbica tisuća zadovoljnih korisnica koje tvrde kako je Rihannin Blotting Powder ‘apsolutni must-have’ proizvod za sve ljubitelje besprijekornog make-upa, a posebice u situacijama kada je prekomjerno znojenje itekako moguće. Proizvod možete kupiti ovdje!


Foto: Instagram
Objavljeno: 13.02.2023. u 13:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p