MAKE UP

Ovaj ruž postane viralan svake zime, a u 90-ima su ga nosile 'it' djevojke

Kultna formula i danas je hit

Estetika 90-ih već se odavno vratila u modni i beauty svijet i kako se čini tako će ostati još neko vrijeme. Svake zime i jeseni u fokus beauty trendova dođu zagasitije i bogatije nijanse, a s aktualnim 'cherry red' trendom nikad nije bolje vrijeme za isprobati sve nijanse crvene.

Ruž koji svake zimske sezone u jednom tenu postane viralan je kultni Clinique Black Honey Almost Lipstick. Nijansa je izvorno stvorena 1971. godine, ruž je bio pakiran u malenoj posudici. Zbog sjaja i teksture dobio je ime Black Honey. Ono što je lansiralo ovaj proizvod do kultnog statusa je jedinstvena formula koja kombiniran najbolje od sjajila i ruža za usne. Kreiran je s idejom da pristaje svima i da ga možete nanijeti u hodu.

Ruž koji su 90-ih obožavale 'it' djevojke Drew Barrymore, Kate Moss, Courtney Cox, Liv Taylor, zaživio je i među mlađim generacijama pa je postao popularan na Tik Toku i kao dio Gen Z beauty estetike. Čini se da i nakon više od 50 godina dramatična, ali nosiva bordo nijansa ostaje favorit za hladnije dane.

Foto: Instagram, Clinique
Objavljeno: 14.11.2023. u 11:54
Tagovi: Clinique

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p