MAKE UP

Ovo sjajilo je gotovo uvijek rasprodano, a jasno nam je i zašto! 

‘Čaroban’ saveznik koji uvijek imamo pri ruci! 

Baš kao što je to slučaj u modi, beauty svijet također je podložan trendovima. Tako je maločas u modi naglašen, pa minimalistički make up, mat ili sjajna podloga, a kada je riječ o usnama, možemo reći kako su se sjajila vratila na velika vrata. To nas zapravo ne čudi jer je Y2K estetika ove sezone prisutna baš svugdje, stoga ako već niste, predlažemo da u svoju kozmetičku torbicu ‘pospremite’ čarobno sjajilo koje će vas oduševiti na prvu. 

Naime, radi se o Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss sjajilu u broju 17. Ovo sjajilo karakteristično je po tome što na usnama ostavlja predivne šljokice, ali i s lakoćom postiže efekt punijih usana. Također, vrlo je dugotrajno te ono najvažnije, ne ostavlja dojam ljepljivosti i slično. Kao što smo spomenuli, upravo je ova nijansa iz 3D Hydra serije najtraženija, a prati je broj 04, no i ostale nijanse su jednako odlične i sigurno vas neće razočarati. 

Mi ovo sjajilo nosimo tako što kao podlogu koristimo malo tamniju olovku za usne, a ostatak usana popunimo svjetlijom nijansom te preko nanesemo sjajilo. Za čas ćete dobiti predivne sjajne usne koje sigurno neće proći nezapaženo i koje će se odlično uklopiti u ostatak make upa koji može biti minimalistički, ali i ne mora, sve ovisno o prigodi. Naravno, ovo divno sjajilo možete koristiti i bez ikakve podloge jer će efekt također biti odličan, pa je riječ o proizvodu koji uvijek volimo imati u torbici.

Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss 17 je često rasprodan, ali ipak nije neuhvatljiv, stoga predlažemo da već danas krenete u potragu i nabavite ovaj proizvod za koji garantiramo da će instantno postati jedan od najdražih!  Kiko Milano 3d Hydra Lipgloss

Foto: Kiko Milano, Instagram
Objavljeno: 26.11.2022. u 17:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p