MAKE UP

Ovo su najbolja kremasta rumenila uz koje ćete s lakoćom kreirati savršeni, blagdanski 'make up look'

Izdvojili smo blagdanske favorite
Kako najbrže i najjednostavnije vratiti umornoj koži lica zdrav i svjež izgled? Naravno, uz pomoću kremastih rumenila koja imaju sposobnost u jednom potezu vratiti licu zdrav i sjajan izgled! Početak nove sezone sjajan je period za obnovu make up kolekcije, stoga neka vaš odabir budu neodoljive kremaste teksture koje zaista čine razliku i uz koje ćete s lakoćom kreirati savršeni blagdanski 'look'!

Kada govorimo o 'beauty svijetu', možemo slobodno reći kako trenutno živimo u eri kremastih tekstura, a prednosti njihovog korištenja zaista su brojne; Za razliku od pudera u kamenu, kremasti puder je nevjerojatno lako nanijeti na kožu, a gotovo je nemoguće pogriješiti s odabirom onog koji će se sjajno stopiti s vašom kožom. A osim što ih s lakoćom nanosimo na kožu lica, njihovo korištenje nije rezervirano samo za obraze - Riječ je o multifunkcionalnom proizvodu koji bez problema možete nanijeti i na usne ili kapke, što je ujedno i sjajan način uštede vremena, proizvoda i - novca! Baš takav je i Melemov novi Melem Lips&Cheeks balzam koji se lijepo razmazuje, ugodan je i postojan na usnama i obrazima pa glamurozni izgled postižete brzo i praktično, u svega dva poteza.
 
Za besprijekoran izgled kože lica

Uz kvalitetan puder i maskare, u našoj se make up kolekciji mora pronaći mjesta i za kremasto rumenilo. Na sreću, na policama omiljenih drogerija nikada nije bilo jednostavnije pronaći sjajne proizvode raznog cjenovnog ranga; od onih luksuznih, pa sve do drogerijskih bestsellera. A kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili nekoliko naših, omiljenih rumenila koji vas sigurno neće razočarati!

Maybelline Dream Matte Blush kremasto rumenilo, Nudestix Nudies Matte Blush & Bronze

Melem Lips&Cheeks balzam

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush, Nars The Multiple

Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Color Stick, Jane Iredale Glow Time Blush Stick

Foto: Instagram, Chanel, jane iredale, Fenty Beauty, Nars, Maybelline, Nudestix
Objavljeno: 02.12.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p