MAKE UP

Ovo su najbolji drogerijski korektori koji prekrivaju sve nepravilnosti!

Proizvodi koje obožavaju i svjetski vizažisti!

Korektor je bez razmišljanja jedan od onih proizvoda kojeg baš svaka žena mora imati u svojoj kozmetičkoj torbici. Razlog zašto je to tako krije se u činjenici koja pokazuje da ovi mali čarobnjaci s lakoćom prikrivaju sve nepravilnosti na licu. Prištići, depigmentacije ili pak podočnjaci u nekoliko trenutaka nestaju, a vaš ten i make up postaje svjež i besprijekoran.

Prvotna funkcija korektora jest prekrivanje tamnih podočnjaka, ali ovaj proizvod se već odavno koristi i za druge sitne 'popravke'. Užurbani način života na našem licu nerijetko ostavlja tragove umora i opterećenosti, stoga želite li izgledati svježe, korektor je odličan saveznik koji će vam bez greške pomoći. Korektor se nanosi prije pudera ili BB kreme, ali prije samog nanošenja često se zaboravi tretirati kožu lica. Naime, kako bi korektor imao maksimalan učinak te izgledao prirodno, kožu je potrebno hidratizirati i nahraniti odgovarajućom kremom. Prekrivate li podočnjake, poželjno je nanijeti i okoloočnu kremu jer u tom slučaju možete biti sigurni da će korektor u potpunosti ispuniti sva očekivanja. Korektori su podosta 'jaki' proizvodi te nanosite li ga na upaljeno područje kao što su primjerice bubuljice ili prištići, spomenuti dio je također potrebno prethodno tretirati kako ne bi došlo do daljnje upale, ali i neatraktivnog izgleda.

Budući da je na tržištu dostupan velik broj različitih korektora, mi smo nastavku izdvojili one drogerijske koji su se pokazali najboljima, a i cjenovno vrlo povoljnima, stoga im svakako pružite priliku jer nećete ostati razočarani!

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer, Bourjois Radiance Reveal Concealer

Maybelline Instant Age Rewind Eraser, L’Oreal True Match Concealer

Maybellines Fit Me Concealer, NYX Gotcha Covered Concealer

Foto: Instagram
Objavljeno: 28.10.2021. u 16:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p