MAKE UP

Ovo su najbolji korektori koji će prikriti i najtvrdoglavije podočnjake

Maleni čarobnjaci unutar kozmetičke torbice
Umoran izgled nešto je što ovih dana često viđamo u zrcalu. Podočnjaci do poda najbolji su pokazatelj kako se još jedna godina bliži svome kraju, kao i to da nam je pod hitno potreban dobar odmor. Dok čekamo trenutak kada ćemo konačno stati na loptu sa svim obavezama i posvetiti se isključivo sebi, svjež i odmoran izgled pronaći ćemo u kvalitetnim make up proizvodima!

Sigurni smo da se u svakoj kozmetičkoj torbici može pronaći barem jedan dobar puder, rumenilo i maskara, dok se negdje pri samom dnu nalazi korektor. Iako nema počasno mjesto u našoj svakodnevnoj make up rutini, korektori su ti koji zapravo nose status malenog čarobnjaka unutar kozmetičke torbice i to iz brojnih razloga; zahvaljujući kremastoj teksturi baš svaku nepravilnost kože briše kao gumicom, od upala, mitesera, pa sve do dubokih podočnjaka. Podočnjaci su nepravilnost kože koja svima daje do znanja da se baš i nismo odmorili, kao niti naspavali te uvelike narušavaju izgled lica. Kod korektora je osim teksture izrazito važan i način na koji ga nanosimo, a kako bi proizvod što bolje 'sjeo' na samu kožu lica, okoloočno područje potrebno je dobro nahraniti hidratantnom kremom.

 Tek nakon što smo pripremili bazu, možemo krenuti sa šminkanjem. Također, kod nanošenja korektora ne zaboravite da tu vrijedi pravilo kako je manje zapravo više. Česta greška jest ta da u želji da što bolje prekrijemo podočnjake nanosimo prekomjernu količinu proizvoda, a zbog čega dolazi do kontraefekta, odnosno veće vidljivosti samih podočnjaka. Vrlo malena količina kvalitetnog proizvoda sasvim je dovoljna da osvježimo svoj pogled, stoga smo u nastavku izdvojili proizvode koji će prikriti i one najtvrdoglavije podočnjake!

 Fenty Beauty's Pro Filt'r Instant Retouch, Avene Couvrance korektor u stiku zeleni

jane iredale Enlighten Plus Unter-Augen-Concealer

NARS Radiant Creamy Concealer, Make up Forever Ultra HD

Foto: Instagram, Fenty Beauty, Avene, jane iredale, NARS, Make up Forever
Objavljeno: 28.12.2022. u 11:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p