MAKE UP

Ovo su najbolji puderi u kamenu za besprijekoran make up!

Proizvodi koji se moraju naći u vašoj kozmetičkoj torbici!

Puderi u kamenu izvrstan su izbor za masniju kožu lica. Iako već neko vrijeme uživamo u glowy/dewy make up trendovima koji se temelje na mnogo kremastih i tekućih proizvoda, puder u kamenu biste i dalje trebali zadržati u svojoj kozmetičkoj torbici ako imate masniju kožu. Isto tako, proizvodi ovoga tipa odlični su saveznici u balansiranju određenih zona na licu za besprijekoran make up.

Puder u kamenu najbolji je način kontrole masne kože, posebno t-zone s kojom gotovo svi imamo problema. Savršen make up podrazumijeva i trajnost, a ako pri ruci imate puder u kamenu s lakoćom ćete postići postojan izgled tijekom većine dana. Također, puder u kamenu bolje će se nositi s vanjskim utjecajima poput vlage. Zbog toga još uvijek rado posežemo za dobrim puderom u kamenu.

Naši drogerijski favoriti su s razlogom popularni L’Oréal Infaillible i Bourjois čija Healthy Mix linija bogata vitaminima pruža cjelodnevnu hidrataciju i zdrav izgled. MAC Studio Fix puder bit će idealan za sve one koji imaju izrazito masnu kožu, a nije na odmet ni efekt minimiziranja pora koji ova puder pruža. Što se tiče nešto skupljih opcija u koje vrijedi uložiti, izdvojili smo puder brenda Laura Mercier koji prema recenzijama korisnika ostaje dugo postojan, a jednostavno se može nadograđivati za veću prekrivnu moć. U galeriji možete pronaći i ostale proizvode koji su se pokazali kao najbolji izbor iz ove kategorije proizvoda!

Bourjois Healthy Mix puder u kamenu, L’Oréal Paris Infaillible Fresh Wear 24h

M.A.C Cosmetics Studio Fix  

Laura Mercier Smooth Finish Foundation Powder, Rimmel Stay Matte

Chanel Ultra Le Teint

Foto: Instagram, Rimmel, L’Oréal Paris, Bourjois, M.A.C Cosmetics, Laura Mercier, Chanel


Objavljeno: 11.01.2023. u 15:14
Tagovi: Make up, puder

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p