MAKE UP

Palete sjenila koje se u svijetu prodaju svakih pet sekundi

Nijanse s kojima ne možete pogriješiti!

Palete sjenila vrlo često zbog užurbane svakodnevice ostaju u potpunosti zapostavljene kada je naša svakodnevna make up rutina u pitanju. Tako sastavni dio našeg svakodnevnog make up looka uglavnom čine puder koji sjajno prikriva sve nepravilnosti na koži lica, maskara koja otvara naš pogled, malo rumenila za zdrav sjaj lica i eventualno sjajilo ili ruž ako je u pitanju nešto posebniji dan...

U cijeloj toj 'računici' paleta uglavnom ostane zapostavljena, na dnu same kozmetičke torbice, čekajući neku posebniju prigodu da se pronađe na našim kapcima. Palete su na početku koristili samo vizažisti, no ona je s vremenom pronašla svoj put do velikog broja zaljubljenica u nešto posebniji make up izgled. Iako palete ne dobivaju našu pažnju onoliko koliko zaslužuju, u periodima kada želimo vidjeti nešto posebniji izgled na svojim očima, uvijek ćemo se osloniti na moć paleta, čije nijanse su iz godine u godinu sve atraktivnije. No jedna paleta zadobila je punu pozornost brojnih zaljubljenica u dobar make up, pa kao takva nosi status najprodavanije palete u svijetu.

Riječ je o paleti Urban Decay Naked Palette, koja sadrži nešto neutralnije nijanse, a koje se vrlo lako mogu uklopiti u svakodnevne prilike, što uvelike objašnjava njezinu popularnost. Pored originalne Naked palete, popularnost dijele i palete Naked2 koja sadrži sjenila nešto hladnijih tonova, a zatim Naked3 sjenila koja imaju ružičaste tonove. Unazad nekoliko godina, brend Urban Decay razveselio nas je s raznim varijacijama originalne palete, poput Naked Smoke, Naked Basic, Naked Cherry, ali i rastužio 2018. godine kada je brend odlučio ukinuti originalnu Urban Decay Naked paletu, koja se u 8 godina prodala 30 milijuna puta.

  No, bez obzira na to što originalna Naked paleta nije više u prodaji, ljubav prema njezinim varijacijama ne jenjava, stoga smo u nastavku izdvojili one najpoželjnije nijanse s kojima sigurno nećete pogriješiti!

Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette, Urban Decay Naked2 Basics Eyeshadow Palette

Urban Decay Naked 3 Palette, Urban Decay Naked Reloaded Eyeshadow Palette

Urban Decay Naked Eyeshadow Palette, Urban Decay Naked Heat Palette

Objavljeno: 14.02.2020. u 11:06

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p