MAKE UP

Pink ruževi su veliki hit sezone, a ovi su se pokazali najboljima!

Omiljena boja na usnama koja podiže svaki styling!

Iako ove sezone prednost dajemo sjajilima za usne, dobrih ruževa se ipak nikad ne odričemo, a budući da ljeto voli zaigran kolorit, pink varijante nameću se kao nepogrešiv odabir. Tako je pink boja ona kojoj se uvijek vraćamo, a koja podiže baš svaki look, pa nema baš nikakvog razloga se jedan takav ruž ne pronađe i u vašoj kolekciji!

Mat ili sjajni, s pink ružem za usne doista nema greške, a mi predlažemo da ovu upečatljivu boju nosite u dnevnim, ali i večernjim prigodama. Kod onih dnevnih, pink boja na usnama svakom stylingu podarit će dašak vedrine, dok u večernjim varijantama dozu senzualnosti. Naravno, kako biste ruž nanijeli bez greške, potrebna je mirna ruka, malo vježbe, ali i olovka za usne. Kao što znate, usne je najprije potrebno pažljivo obrubiti, a potom nanijeti ruž. Ako je riječ o mat varijanti, budite posebno pažljivi kako ne biste kreirali neuredan izgled, dok je kod ruževa sa sjajem postupak ipak nešto jednostavniji jer su sami po sebi maziviji.

Također, iako ga najčešće vezujemo uz ljetne mjesece, pink ruž nosimo i tijekom jesenskih dana, stoga se u svojoj kozmetičkoj torbici isplati imati barem jedan, a kako bismo vam pomogli prilikom odabira onog idealnog, u nastavku smo izdvojili neke od favorita za koje se mogu čuti samo pohvale zadovoljnih kupaca!

Gucci Rouge à Lèvres Voile Sheer Lipstick, MAC Lipstick Cream

Maybelline New York Color Sensational Made for All Lipstick, Nars Lipstick

Tom Ford Lip Color Lipstick, Urban Decay Vice Hydrating Lipstick

Foto: Instagram, MAC, Gucci, Nars, Maybelline, Tom Ford, Urban Decay
Objavljeno: 05.08.2022. u 09:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p