MAKE UP

Sjajne vijesti: Pinterest uvodi opciju isprobavanja ruževa za usne!

Pronaći savršenu nijansu nikada nije bilo lakše!

Sigurno ste do sada primijetili kako brojne trendove u beauty svijetu prati i munjeviti napredak tehnologije, koja je već sada neke rutine učinila daleko jednostavnijima. Ono što još uvijek predstavlja veliki problem u make up svijetu jest odabir odgovarajućih proizvoda, pa se tako često naša kupovina završi poprilično neslavno, s još jednim proizvodima u košu za smeće jer nam jednostavno ne odgovaraju....

Brojni su razlozi koji dovode do kupovine krivih make up proizvoda, od toga da kupujemo neke proizvode zbog sjajne preporuke prijateljice, pa na nama jednostavno ne funkcionira dobro, pa do toga da ih testiramo u okviru trgovine, a u kojoj svijetlo i baš nije blagonaklono i realno kao ono vanjsko. Pored pudera koji je najveći izazov za odabir odgovarajuće nijanse, a što se vrlo jasno može vidjeti po razlici između našeg tena i vrata, odmah do njega nalazi se i odabir ruža za usne. Sjetite se samo koliko puta vam je neki ruž ukrao pogled i svrstao se na popis željenih proizvoda zbog svoje nijanse, a kada ste ga nanijeli shvatili ste kako jednostavno to nije ruž za vas i da ta nijansa ne funkcionira na vama.

No, zahvaljujući napretku tehnologije i u prvom redu velikoj riznici inspiracije, Pinterestu, odabir odgovarajuće nijanse nikada neće biti jednostavniji. Naime, trenutno je u fazi testiranja opcija na Pinterestu u kojoj ćemo moći isprobavati omiljene ruževe, i to kroz platformu "Try on", a bit će samo potrebno uključiti kameru na samoj stranici. Sjajna stvar je i što će se moći testirati poprilično veliki broj ruževa za usne i to poznatih brendova poput NYXa, YSL Beautéa, Lancômea, Urban Decaya, Neutrogene, Estée Laudera i drugih, a ako vam se sviđa nijansa, proizvod ćete moći i kupiti. Ova opcija trenutno je moguća u SAD-u i Velikoj Britaniji, za iOS i Android, a sigurni smo kako neće puno vremena proći dok ova mogućnost ne postane dostupna i na domaćem terenu, stoga budite u niskom startu!

Objavljeno: 29.01.2020. u 13:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p