MAKE UP

Pokrenuta je sjajna inicijativa koja potiče na doniranje kozmetičkih proizvoda ženama koje su u potresu ostale bez svega!

Poklonite sitnice koje i vas same vesele svakog dana i večeri u njezi! 

Svaka žena zna koliko joj je njezina kozmetička torbica važna. U njoj čuvamo omiljene kozmetičke proizvode kojima se uvijek rado vraćamo, novitete koji su nedavno stigli na police kozmetičkih trgovina, a koje s nestrpljenjem jedva čekamo testirati te je njezin značaj daleko od trivijalnog. Mnogim ženama njihova kozmetička torbica simbolizira koju minutu više za sebe, bijeg od stresne svakodnevice, dio vlastitog identiteta i osobnosti, a u razornom potresu koji se dogodio u utorak, brojne žene ostale su bez svega toga...

Upravo iz tog razloga pokrenuta je još jedna sjajna inicijativa naziva SOS ona, koja u fokusu ima ženu i njezinu potrebu za osobnom njegom, koja je puno više od vlažnih maramica i uloška, a što definitivno potvrđuju i naše prepune kozmetičke police. Kako bi se ženama koje su u razornom potresu ostale bez svega barem malo olakšalo, ova inicijativa potiče na doniranje kozmetičkih proizvoda, s ciljem da im se vrati dio njihove nekadašnje svakodnevice: "Cijela se Hrvatska još jednom ujedinila i prikupila značajne količine pomoći za sve u potrebi. I mi smo svjesne kako ženska higijena ne završava na ulošcima i vlažnim maramicama, da jedan šampon bez četke za kosu ne znači sve, da život unatoč svim preprekama ne staje. Zato nam je cilj skupiti SOS torbe za svaku 'nju' sa svim sitnicama koje svaka od nas koristi na dnevnoj bazi. Jer, često naglašavamo kako su sitnice te koje život znače, a mi nismo statičari, nismo statisti, nismo inženjeri, nismo liječnici, ali jesmo žene i znamo što drugim ženama treba i koje su to sitnice koje nas razvesele svakog dana i večeri u našim potrebama." - stoji u opisu grupe na Facebooku.

Tako možete kozmetičku torbicu, kutiju ili vrećicu nadopuniti s navedenim stvarima:

- Ručna torba
- Ručnik
- Donji veš i čarape
- Vlažne maramice i higijenski ulošci
- Sapun i i/li gel za tuširanje
- Četkica za zube i pasta
- Šampon i regenerator
- Kreme
- Dezodorans
- Malo ogledalo
- Škarice za nokte i pinceta
- Četka za kosu
- Dezinficijens
- Maskica za lice
- Šal, kapa i rukavice
- Rezervne baterije
- Ruž / sjajilo / rumenilo (možda će baš to nekog razveseliti)

Kako bi se spriječila preprodaja proizvoda, sve barkodove na proizvodima prekrižite flomasterom ili markerom. Također nije naodmet u pošiljci ostaviti porukicu ili pismo podrške jer lijepa riječ u ovim trenucima znači mnogo!

Foto: Instagram
Objavljeno: 02.01.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p