MAKE UP

Popularan trik za oblikovanje obrva kojeg je najbolje zaobići u širokom luku!

Trik kojeg je najbolje preskočiti!

Pandemija koronavirusa uvelike je promijenila našu svakodnevicu, a svoj trag ostavila je i u beauty svijetu. Osim što je fokus stavljen na skincare proizvode, make up rutina uvelike se promijenila i to s naglaskom na oči, a što je sasvim logično budući da nam je većina lica prekrivena zaštitnim maskama. Tako su upravo obrve postale predmet našeg interesa, ali i područje koje vrvi raznim trkovima, od kojih je neke najbolje zaobići...

Brže od same pandemije u posljednje vrijeme šire se razno razni trikovi za oblikovanje obrva, a sve s ciljem postizanja besprijekornog i podignutog izgleda same dlake. Trendovi u stiliziranju obrva poprilično su se izmjenjivali unazad nekoliko sezona, pa smo tako od izrazito tankih obrva, preko strogo uokvirenih Instagram obrva, stigli do trenda kreiranja što prirodnijeg looka, ali s malenim twistom. Tako su 'podignute' obrve apsolutni hit u njihovom oblikovanju, a ako trajni tretman u kozmetičkom salonu za vas nije opcija, ovaj look možete vrlo lako napraviti i kod kuće. S druge strane, njihovu popularnost potvrđuju i brojni trikovi za oblikovanje koji se ovih dana mogu pronaći na društvenim mrežama, a jedan bi svakako trebali zaobići u širokom luku!

Riječ je o oblikovanju obrva koristeći sapun i češljić, čime se dlaka zaglađuje prema gore. Iako je riječ o efektnom triku s kojim se brzo postiže željeni look, istovremeno riskirate uništavanje same dlake jer sapun značajno isušuje ovo područje kože, a što može dovesti do njezinog ispadanja i prorjeđivanja. Umjesto sapuna radije birajte vazelin kao nešto nježniju varijantu, a koja neće razočarati svojim efektom. Također, sjajan odabir su i gelovi za oblikovanje obrva, koji dolaze i s prikladnim četkicama, pa tako sve što vam je potrebno za oblikovanje obrva imate u jednom proizvodu!

24 Hour Brow Setter Clear Brow Gel Benefit, Glossier Boy Brow Glossier

Essence lash brow gel maskara za obrve, Loreal Paris Unbelieva Brow dugotrajni gel za obrve

Foto: Instagram, Essence, Loreal Paris, Benefit, Glossier
Objavljeno: 05.10.2021. u 09:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p