MAKE UP

Popularni bronzeri za prirodno preplanuli izgled kože

Najbolji bronzeri za proljeće

Posljednje vrijeme njega kože lica je veoma zastupljena, a beauty proizvoda je sve više. U tom smislu više nismo ograničeni na par proizvoda nego su nam dostupni brojni proizvodi ovisno o našem tipu kože. Ovo se odnosi i na make up gdje nam je mnogo lakše izabrati odgovarajući proizvod koji će se savršeno uklopiti u prirodnu nijansu naše kože, a samim tim učiniti da izgledamo svježe i odmorno. Proizvod koji se posebno razvio u tom smislu i dostupan je u raznima varijacijama je bronzer.

Preplanuli izgled je nešto čemu svi težimo i želimo ga imati. Koža lica izgleda odmornije i svježije i kada nam je koža preplanula sve na njoj izgleda ljepše. No, nije lako postići prirodni preplanuli izgled jer to znači da se u kasnije sate dok sunce nije previše jako, moramo izlagati danima da bismo postigli odgovarajuću nijansu. Prirodno preplanuli izgled može se postići i odabirom dobrog i kvalitetnog bronzera. Da biste odabrali kvalitetan bronzer potrebno je izabrati odgovarajuću nijansu, koja treba biti za dvije nijanse tamnija od vaše prirodne boje kože, inače ćete izgledati neprirodno preplanulo, što vam nikako nije cilj.

Kako pravilno nanijeti bronzer?

Da biste postigli krajnji cilj, bronzer je potrebno znati pravilno nanositi, odnosno, on se na nanosi po cijelome licu već na najviše točke lica, odnosno dijelove koje će sunce najprije obasjati. Bronzer se može koristiti na više načina ovisno o teksturi, a birate ga ovisno o tipu kože. Osobe koje imaju masnu kožu lica trebale bi birati bronzere puderaste i kompaktne teksture, dok oni sa suhom kožom trebaju birati kremaste teksture.

U nastavku izdvajamo najbolje bronzere iz aktualne ponude.

NARS Laguna Liquid Bronzer, MAC Bronzing Powder

Perricone MD No Makeup Bronzer, Milk Makeup Matte Cream Bronzer

IT Cosmetics Bye Bye Pores Bronzer, Artdeco Bronzing Powder Compact

Foto: Instagram, MAC, NARS, IT Cosmetics, Perricone, Artdeco, Milk Makeup
Objavljeno: 26.03.2023. u 10:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p