MAKE UP

Povoljne maskare do 100 kn koje neće razočarati!

Za besprijekoran pogled koji osvaja!

Osim kvalitetnog pudera i ruža, maskare su također proizvod za koji volimo da je kvalitetan i prije svega dugotrajan, no moramo priznati da je onu 'pravu' poprilično izazovno pronaći. Ipak, očajavanju mjesta nema jer se trenutno mogu kupiti povoljne, a iznimno dobre maskare koje su se pokazale vrlo djelotvornima!

Beauty tržište nudi mali milijun varijanti maskara, a nije rijetkost da određenom brendu, a samim time i većoj cijeni više vjerujemo. Mi smo ovog puta pronašli odlične povoljne varijante za koje sa sigurnošću možemo reći da neće razočarati baš nikoga. Kao što smo spomenuli, maskara je jedan od ključnih make up proizvoda, stoga nije nimalo neobično što neprestano tragamo za onom koja će zadovoljiti sve naše potrebe. Veća cijene nužno ne opravdava i kvalitetu, stoga smo odlučili fokusirati nešto povoljnije maskare koje se nisu pokazale ništa lošijima.

Karakteristika dobre maskare svakako je kvalitetna četkica koja ne lijepi trepavice već ih produžuje i razdvaja na što prirodniji način. Naravno, bitan je i pigment, odnosno njegova jačina što znači da s valjano pigmentiranom maskarom nije potrebno nanositi nekoliko slojeva već će biti dovoljan jedan do dva. Budući da je maskara nešto što se relativno brzo troši, niža cijena će pozitivno utjecati na beauty budžet, stoga kako bismo vas potaknuli da priliku date povoljnijim, a jednako dobrim proizvodima, u nastavku smo izdvojili naše favorite koji su se pokazali kao nepogrješiv izbor i za koje smo sigurni da će dugo zadržati na svačijoj beauty polici!

Bourjois Big Lashes Oh Oui, L’Oreal Voluminous Lash Paradise

Essence Lash Princess False Lash Effect, Max Factor 2000 Calorie

Maybelline Volum Express The Colossal, NYX Professional Makeup Doll Eye

Foto: Instagram
Objavljeno: 03.11.2020. u 13:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p