MAKE UP

Povoljni korektori koji sjajno prikrivaju sve nepravilnosti na koži

Lagane i prozračne teksture sa sjajnim prikrivanjem!

Poprilično visoke temperature primorale su nas da napravimo male promjene unutar svoje kozmetičke torbice, a što drugim riječima znači da teški make up zamjenjuju lagane i prozračne teksture. Puder je zasigurno proizvod koji vrlo lako uspijeva stvoriti besprijekoran izgled kože lica, no u ovom periodu nam ipak više odgovaraju malene i lagane korekcije na koži...

Proizvod koji se savršeno uklapa u ljetni period definitivno je korektor. Ovaj make up proizvod omogućava nam ono što nam je za vrijeme visokih temperatura posebno važno, a to je da koža lica diše te da ju u svojoj želji za besprijekornim izgledom, ne 'gušimo' teškim teksturama. Korektor kao takav nosi naziv čarobnjak u kozmetičkoj torbici jer vrlo lako uspijeva prikriti sitne nepravilnosti na koži lica te ih stopiti s ostatkom kože. Pored bubuljica i mrljica na licu, u sitne nepravilnosti ubrajamo i podočnjake, koji zaista mogu narušiti cjelokupni izgled, a gdje će korektor odraditi sjajan posao te stvoriti svjež i blistav dojam kože.

Kako biste pospješili njegovo djelovanje, uvijek je dobro prije nanošenja korektora umiti se hladnom vodom kako bi lice bilo u potpunosti svježe, a zatim na područje oko očiju nanijeti okoloočnu kremu. Tek nakon ovih nekoliko koraka, na red dolazi nanošenje korektora. U nastavku smo izdvojili cjenovno pristupačne korektore, čije formule imaju sjajnu prekrivnost, ne sjedaju teško na kožu lica te ga kao takvi neće dodatno isušiti.

Catrice Camouflage

Makeup Revolution Conceal & Define

Bourjois Healthy Mix

Maybelline Fit Me!

Maybelline SuperStay Under Eye Concealer

Maybelline Instant Anti Age Eraser

Foto: Instagram, Catrice, Revolution, Bourjois, Maybelline
Objavljeno: 27.04.2020. u 09:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p