MAKE UP

Poznati brend NudeSTIX od sada dostupan i u Hrvatskoj!

Odlična vijest za sve zaljubljenike u make up!

Volite li make up zasigurno čuli za brend NudeSTIX, a riječ je o brendu koji ima moto „Go nude but better“ misleći kako svi možemo postići svježi nude look te istaknuti prirodnu ljepotu, bez previše proizvoda i kompliciranja.

NudeSTIX je jednostavan brend koji je postigao strelovit uspjeh zbog proizvoda koje je tako praktično i lako koristiti. Iz brenda smatraju kako svi imamo jedinstvenu ljepotu koju ne treba pokrivati tonom make up-a, nego dodati malo boje i svježine na strateška mjesta i time istaknuti svoje prednosti. Brend je poznat po multi-purpose proizvodima, pa je tako moguće s jednim do dva proizvoda našminkati kompletno lice – od usana do očiju. Svi proizvodi imaju prirodne nijanse i nalaze se u stiku, pa otud i naziv NudeSTIX. Osim što se proizvodi mogu koristiti na više načina, također su obogaćeni vitaminima, antioksidansima te su veganski i cruelty-free.

Iza brenda stoji karizmatična Jenny Frankel, koja je u beauty industriji preko 20 godina, a 2015. godine se odvažila lansirati vlastiti brend. Jenny je posjetila Zagreb povodom lansiranja brenda u Müller trgovinama na Trgu Bana Jelačića – prvom i trenutno jedinim prodajnim mjestu u regiji, ali nakon Zagreba NudeSTIX će se naći i u drugim Hrvatskim gradovima. Uz Jenny su i njezine dvije kćerke Ally i Taylor, tipične pripadnice Gen Z i Millennial generacije koje su također zaslužne zašto je ovaj make up brend postao toliko popularan među mladima!

Foto: PR
Objavljeno: 06.11.2019. u 11:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p