MAKE UP

Preko 80 000 ljudi obožava ove maramice za uklanjanje šminke! Provjerite zašto!

Maramice koje u jednom potezu uklanjaju sav make up s lica

Već i vrapci na grani znaju koliko je detaljno čišćenje kože lica važan korak u održavanju zdravog i njegovanog izgleda kože. S druge strane, poprilično je veliki izazov pronaći odličan proizvod koji će u jednom potezu ukloniti baš sve nečistoće s lica, no brojni korisnici Amazona su na prvo mjesto u kategoriji čistilica, na naše veliko iznenađenje, stavili upravo jedne maramice...

Iako nam se ideja čišćenja kože s maramicama ne čini kao najsjajnije rješenje jer ipak ne mogu toliko dobro očistiti pore kože kao što to mogu napraviti gelovi ili mlijeka za čišćenje lica, brojni korisnici Amazona se s time baš i ne bi složili. Osim kao najpopularnija i najveća shopping platforma, ova stranica idealno je mjesto i za dobivanje uvida u popularnost pojedinih proizvoda, pa ako vas zanimaju realne recenzije kupaca, onda ih možete pronaći upravo na ovoj adresi. Kada gotovimo o čistilicama kože lica, Neutrogena Hydro Boost® Clenaser Facial Wipes maramice za lice je preko 80 000 korisnika ocijenilo kao najbolji odabir za uklanjanje nečistoće i šminku s lica.

Riječ je o maramicama koje ostavljaju kožu čistom i mekom nakon svakog korištenja, a sjajan su saveznik i kod uklanjanja vodootporne maskare. Također, ovaj proizvod se pokazao idealnim za suhu i dehidriranu kožu lica, a voljet ćete ga zbog jednostavnosti i brzine uklanjanja šminke. Njegova cijena je isto nešto što nas osvaja na prvu, pa tako za svega 30-ak kuna možete imati sjajnog saveznika čiste kože!

Foto: Instagram, Neutrogena
Objavljeno: 27.11.2022. u 10:07
Tagovi: lice, koža

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p