MAKE UP

Prekrasni ruževi sa šljokicama za glamurozan izgled ovih blagdana

Ruževi koji osvajaju na prvi pogled!

Ove godine su, zbog svima nam poznate situacije oko korona virusa, ruževi za usne pali u posve drugi plan. Zbog stalnog nošenja maska za lice, potreba za njegovim nanošenjem postala je u potpunosti suvišna, no dolaskom blagdana bi se to vrlo lako moglo promijeniti!

Kada govorimo o blagdanima, ulažemo baš sve napore da svaki kutak doma bude kao iz nekog božićnog filma. Čarobna atmosfera nešto je u čemu posebno uživamo, no dekorativni sezonski premeti, poput lampica, svjećica te raznih prikladnih aranžmana, nisu jedini načini putem kojih možemo stvoriti blagdanski ugođaj. Pravi dokaz toga je i naša kozmetička torbica, čiji sadržaj je i više nego raznolik, a u ovom periodu godine nije naodmet poigrati se nijansama i teksturama koje smo cijelo vrijeme ostavljali po strani, za nešto posebnije prigode, a upravo će nam jedna takva uskoro pokucati na vrata. Iako ćemo blagdane provesti u najužem krugu obitelji, to nije razlog da ne pokažete svoje najljepše izdanje, posebice kada nekoliko poteza ključnim make up proizvodima možemo doprinijeti nešto radosnijoj atmosferi. Upravo su za to idealni ruževi za usne s dodatkom šljokica, koji su pravi odraz čarolije blagdana!

Kako je riječ o make up proizvodu koji uvelike pripomaže u postizanju efektnog izgleda, ono na što trebate obratiti pažnju jest ostatak make upa. Ruževi sa šljokicama zapravo nose kompletan look, pa tako nije potrebno mnogo proizvoda na licu kako biste postigli efektan izgled, stoga neka ostatak lica bude neutralan, s nježnim prikrivanjem pokojih nepravilnosti, zadržavajući fokus na usnama. Također, vrlo je bitna i odjeća koju nosite, stoga se svakako potrudite da to budu decentni i elegantni komadi, a u nastavku smo izdvojili nekoliko ruževa s kojima ćete zasijati - i to doslovno!

MAC Snow Ball Lipstick, Gucci Beauty Rouge à Lèvres Lunaison Lipstick in Goldie Red

Bobbi Brown Luxe Jewel Lipstick, NARS Disco Dust Lipstick

Foto: Instagram, MAC, Gucci, Bobbi Brown, NARS
Objavljeno: 29.11.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p