MAKE UP

Prekrasno rumenilo koje se u svijetu proda gotovo svake sekunde!

Make up proizvod s kultnim statusom!
Ljeti je sve u znaku jednostavnosti, a ništa drugačije nije niti kada je naša make up rutina u pitanju. Zahvaljujući preplanulom izgledu kože potrebno je minimalno make upa kako bi naglasili ljepotu samog lica, pa se tako pored dobre maskare u našoj rutini mora pronaći i kvalitetno rumenilo!

Ako još uvijek niste pronašli svog ljetnog saveznika onda ja pravo vrijeme da obnovite svoju make up kolekciju. Danas se na tržištu može pronaći zaista pregršt sjajnih rumenila koja čine razliku u svakodnevnoj make up rutini, no jedno rumenilo je uspjelo steći status svjetskog bestsellera jer se proda gotovo svake sekunde u svijetu. Riječ je naravno o Nars Orgasm Blush rumenilu koje na beauty sceni postoji više od 20 godina te ga se još uvijek nismo zasitili. Ovo rumenilo obožavaju žene diljem svijeta, kao i zvučna imena celebrity scene kao što su Emma Stone i Jennifer Lawrence, stoga ne iznenađuje da ga možemo pronaći u gotovo svakoj kozmetičkoj torbici.

Ono s čime je ovo rumenilo steklo kultni status bestsellera je zapravo njegova nijansa u nježnoj boji breskve s primjesama ružičaste koja kao takva pristaje baš svakom tenu. Tako će ružičasti ton pružiti svježinu prirodnoj boji obrazima, dok će svjetlucave čestice stvoriti dozu glamura i sjaja. Također, Nars Orgasm Blush rumenilo sadrži i dodatak zlatnih čestica koje na obrazima pružaju neodoljiv, suptilni sjaj koži. Pored ove popularne nijanse u prahu, u ponudi brenda možete pronaći i tekuću varijantu koja je idealna za ljetne mjesece pred nama. Proizvod možete kupiti ovdje stoga je pravo vrijeme da se pronađe i u vašoj kolekciji!

Foto: Instagram, Nars
Objavljeno: 26.06.2022. u 15:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p