MAKE UP

'Prijatelji' su dobili svoj adventski kalendar koji želimo imati što prije!

Obožavatelji kultne serije konačno su došli na svoje!

Vjerujemo da se bez puno pogovora možemo složiti kako su Prijatelji jedna od onih kultnih serija koja će uvijek i zauvijek nailaziti isključivo na oduševljenje. Upravo nas zato činjenica kako ovog Božića možemo uživati u beauty adventskom kalendaru čija je tematika bazirana upravo na spomenutoj seriji dodatno potiče da što prije nabavimo svoj primjerak!

Tematski adventni kalendar posvećen kultnim Prijateljima ovog puta dolazi u beauty ruhu jer sadrži pregršt zanimljivih i kreativnih proizvoda koje ćete sigurno moći kvalitetno iskoristiti. Tako možete pronaći mirisne pjenušave kupke, sol za kupanje, losione za njegu kože, balzame za usne, rašpice za nokte te simpatične spužvice za tuširanje. Sve to dolazi s motivima iz omiljene serije, pa možemo zaključiti da je riječ o divnim detaljima koji će vam najljepši period u godini učiniti još boljim i zaigranijim.

Ovaj divan adventski kalendar definitno želimo u svojoj kolekciji, ali također je riječ o vrlo pažljivom i nadasve posebnom poklonu koji možete pokloniti dragoj osobi i biti sigurni da vaš znak pažnje baš nitko neće nadmašiti. Što se tiče dizajna kalendara, kreativci koji se iz kriju iza njega fokusirali su se na 'Central Perk', poznati kafić iz serije u kojem su omiljeni junaci provodili dobar dio svog vremena, stoga je to svakako još jedan dodatan poticaj zašto bi svi obožavatelji 'Prijatelja' trebali imati ovaj kalendar i po završetku blagdanskog razdoblja, zanimljiv dekor koji će svakom prostoru podariti dašak poznate 'Prijatelji' pozitive.

Ovaj zanimljiv kalendar možete kupiti online i to po pristupačnoj cijeni od $29.99!

Foto: Amazon, Getty Images
Objavljeno: 26.10.2020. u 11:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p