MAKE UP

Primeri koji u tren oka brišu sve nepravilnosti na koži lica

Baza koja make up čini besprijekornim!

Nakon poprilično duge pauze, polako ponovno zavirujemo u svoje kozmetičke torbice u potrazi za omiljenim make up proizvodima. Kako je stanje naše kože nakon karantene poprilično nezahvalno, važno je kreirati dobru podlogu kako bi make up što bolje 'sjeo' te što uspješnije prikrio sve nepravilnosti koje na svojoj koži i ne volimo toliko vidjeti!

Upravo tu glavnu ulogu ima dobar primer; proizvod koji je nekada bio rezerviran samo za svijet profesionalnih vizažista, no u posljednjih nekoliko godina ima početnu ulogu baš svake make up rutine. Ono što volimo kod ovog proizvoda jest njegova lagana tekstura koja se odlično slaže sa svakim tipom kože te hidratacija koju pruža koži tijekom cijelog dana. Tako make up kojeg kasnije nanosite na ovu podlogu neće isušiti kožu ili s nje 'skliznuti' kako zna biti običaj, a efekt filtera kojeg ovaj proizvod pruža koži lica dodatan je razlog da upravo on bude na vrhu liste stvari zbog kojih danas primere baš svi obožavaju. Također u make up svijetu sve češće je prisutan trend u kojem dolazi do brisanja granice između skincarea i make upa, a pravi dokaz toga je i novitet Nuxe Crème Prodigieuse® Boost zaglađujući primer 5-u-1.

U jednom koraku, ovaj neobojeni zaglađujući primer ispravlja sve znakove užurbanog načina života i urbanog okruženja, a svojim višenamjenskim djelovanjem omogućava prirodni učinak "gole kože" za ljubiteljice trenda „bez make-upa” ili kao baza prije nanošenja podloge i make upa. Rezultati su vidljivi u svega 15 sekundi, a njegova tajna se krije u prirodnom siliciju u prahu koji omogućava upijanje viška sebuma i matiranje kože te skvalanu (biomimetičkom derivatu ulja masline) koji omogućava bolje prianjanje na kožu. Osim ovog primera, u nastavku smo izdvojili i druge favorite koji će povratak omiljenim make up proizvodima učiniti mrvicu lakšim!

Nuxe Creme Prodigieuse Boost Zaglađujući primer s 5 djelovanja (5u1)

Smashbox Photo Finish Foundation Primer

Max Factor Facefinity primer

NYX Professional Makeup Studio Perfect Primer

NARS Pore & Shine Control Primer

Foto: Instagram, Nuxe, Smashbox, Max Factor, NYX, Nars
Objavljeno: 26.05.2020. u 14:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p