MAKE UP

Prirodan izgled obrva je uvijek ‘in’, a ovo su proizvodi s kojima ćete to i postići!

Make up saveznici koje se isplati imati!

Obrve su dio lica koji uistinu čini razliku i ima moć transformirati cjelokupan izgled lica. Trendovi obrva često se mijenjaju, a make up stručnjaci rado se poigravaju njihovom debljinom, oblikom i izgledom. No, bez obzira na trendove, prirodno definiran izgled obrva je uvijek u modi, a prirodne obrve su nešto što svakodnevno najradije biramo.

Iako se najpoželjniji oblik obrva mijenja iz godine u godinu, svi se možemo složiti da će prirodne i definirane obrve zauvijek biti naš prvi izbor. Osim što s vremena na vrijeme oblik svojih obrva trebate definirati kod stručnjaka ili sami kod kuće, sve što vam treba za prirodan izgled je jedan pouzdan proizvod. Najbolja vrsta proizvoda koju možete imati u svojoj kozmetičkoj torbici je gel za obrve. Prozirni gel za obrve će u samo nekoliko poteza razdvojiti i učvrstiti baš svaku dlačicu. Ako je potrebno, moguće praznine popunite svojom omiljenom olovkom za obrve, a zatim nanesite gel za savršene obrve tijekom cijelog dana.

Dobri gelovi za obrve će osim snažnog učvršćivanja ujedno biti i njegujući prema vašim obrvama. Kada je riječ o proizvodima za obrve, pigmentirani gelovi će rijetko kada biti u stanju zadržati obrve na mjestu kao što to mogu prozirni gelovi, zbog toga su proizvodi koji se isplati imati u svojoj kolekciji. Najbolje rezultate ćete postići ako gel nanesete u smjeru rasta obrva i tako da postignete željeni oblik. Još jedna prednost zbog koje ne smijete zaobići ove proizvode je to što ih možete koristiti umjesto maskare za potpuno prirodan look. Najbolje gelove s kojima ćete učvrstiti obrve bez osjećaja krutosti izdvojili smo u galeriji!

NYX Professional Make up Control Freak, Makeup Revolution Extra Hold Brow Glue

E.l.f. Brow Lift

Benefit Cosmetics 24HR Brow Setter, Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel

Foto: Instagram, E.l.f., Anastasia Beverly Hills, Makeup Revolution, Benefit Cosmetics, NYX Professional Makeup

Objavljeno: 25.01.2023. u 16:27
Tagovi: Make up, obrve

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p