MAKE UP

Pristupačni bronzeri koji pružaju odlične rezultate

Make up favoriti koje se isplati kupiti
Moramo priznati da smo jedva dočekali toplije mjesece kako bismo uživali u osunčanom tenu. S druge strane, zahvaljujući make upu u ovom izgledu kože možemo uživati tijekom cijele godine, stoga se barem jedan bronzer mora pronaći i u vašoj kozmetičkoj torbici!

Ako još uvijek niste pronašli savršeni bronzer za svoj ten, onda definitivno morate zaviriti u drogerijsku ponudu. Iako često imamo percepciju da se kvalitetni proizvodi kriju iza paprenih cijena, to nije nužno tako jer se sjajni proizvodi mogu kupiti po izrazito prihvatljivim cijenama. Riječ je o bronzerima koji su prekrasno pigmentirani, postojani na koži te s lakoćom pružaju licu onu prirodnu preplanulost koju toliko volimo vidjeti!

Prije svega, kada birate bronzer odaberite onaj koji odgovara vašem tenu. Ako imate svjetliji ten, birajte bronzere s toplijim i svjetlijim nijansama, dok će tamnijem tenu odgovarati bronzeri s bogatijim i dubljim nijansama. Prije nanošenja bronzera, pripremite kožu s bazom za šminku i tekućim puderom, a možete koristiti i rumenilo prije bronzera kako biste naglasili obraze.

Osim proizvoda, jednako je važan i odabir make up kista s kojim ćete ga nanijeti. Koristite veliku, mekanu četku za nanošenje bronzera, a idealan odabir je gusta četkica kako bi se bronzer ravnomjerno nanosio i lakše blendao. Uzmite malu količinu bronzera na četku i blago istresite višak proizvoda. Počnite nanošenje bronzerom na dijelove lica koji prirodno uhvate sunce, poput vrha čela, jagodica i mosta nosa.

Nanesite bronzer u obliku broja "3" - krećući se s vrha čela, prelazeći preko jagodica i završavajući na donjem dijelu brade. Ako želite jači efekt, možete nanijeti još jedan sloj bronzera, ali budite pažljivi i postupno gradite intenzitet. Bolje je dodati manje bronzera nego da odmah nanosite previše i stvorite neprirodan izgled. 

U nastavku smo izdvojili nekoliko drogerijskih favorita koje se baš uvijek isplati kupiti!

Catrice Sun Glow Matt Mat bronzer, essence kompaktni bronzer Sun Club Matt Bronzing Powder

Benefit Cosmetics Hoola Matte Bronzer

MILANI Silky Matte Bronzing Powder Bronzer, NYX Professional Makeup Matte Bronzer

Foto: Instagram, Catrice, essence, Benefit Cosmetics, MILANI, NYX Professional
Objavljeno: 25.05.2023. u 14:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p