MAKE UP

Make up proizvodi za besprijekoran nude look

Ove zime težimo prirodnom izgledu!

Nakon teškog make upa koji funkcionira jedino na Instagram fotografijama, dok u živo ostavlja potpuno drugačiji dojam, vratili smo se svježem i neutralnom izgledu, ostavljajući tako iza sebe totalno neprirodni look. Svjež izgled lica nešto je što se vrlo lako može uklopiti u našu užurbanu rutinu te za čije kreiranje nam nije potrebna vješta ruka, već samo pravi proizvodi!

Čini se kako je prirodniji izgled make upa stigao u pravo vrijeme jer ruku na srce, tko ima vremena iscrtavati i naglašavati baš svaki dio lica? Veličanje prirodne ljepote trebao bi biti imperativ u beauty svijetu, a upravo tome teži i nude trend koji ove zime posebno volimo vidjeti. Njegovani izgled koji ostavlja dojam kao da se nismo baš oko njega previše i potrudili, zaista ne oduzima puno dragocjenog vremena, a opet rezultira besprijekornim izgledom. Za kreiranje nude looka potrebno je koristiti palete boja koje se kreću između različitih nijansi bež boje kao i njezinih podtonova. Gol izgled kože trebao bi biti finalni rezultat, a cijela poanta ovakvog make upa je na suptilan način istaknuti lijepe strane našeg lica te eventualno prikriti pokoji nedostatak. Zato je važno točno odrediti prirodni ton tena te mu prilagoditi kozmetičke proizvode koji će se stopiti s našim licem.

Ujednačen ten ima važnu ulogu u kreiranju nude make upa, a najlakše ga možete postići toniranom kremom ili tekućim puderom. Također nemojte zaboraviti važno područje ispod i oko očiju koje je potrebno posvijetliti korektorom koji će biti za nijansu svjetliji od tona vaše kože. Kako nude look volimo zbog posebnog, zdravog sjaja kože, svoju podlogu završite s nekoliko kapljica highlightera kojeg možete staviti na sam vrh jagodica i ispod obrve. Obraze možete istaknuti kremastim rumenilom u nježno rozoj nijansi kako bi ostvarili mladenački izgled tena. Nude palete sjenila uvijek možete međusobno kombinirati, a kada je ruž za usne u pitanju, odaberite boju koja će najbolje odgovarati vašoj prirodnoj boji usana. Sjajila ovdje odlično pariraju omiljenim ruževima, pa tako možete napraviti malu promjenu i dati priliku glossy nude looku koji definitivno krade poglede.

Foto: Becca, Clarins, Sisley, Lancôme, Clinique, Estée Lauder, Instagram
Objavljeno: 09.02.2019. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p