MAKE UP

Pronašli smo sjajilo za usne koje opasno konkurira hvaljenom Dior sjajilu

Naglasite prirodnu ljepotu usana

Sigurni smo kako ste i sami primijetili da su se sjajila unazad nekoliko sezona vratila na velika vrata! Ne tako davno, ovaj make up proizvod sakupljao je prašinu na dnu naše kozmetičke torbice, dok danas ima posebno važnu ulogu u kreiranju svakodnevnog make up looka...

Osim što su sjajila veliki hit u beauty svijetu, ovaj proizvod obožavamo jer se tako jednostavno nanosi na usne te ne trebamo biti veliki make up stručnjak da ga znamo pravilno i nanijeti. Također, sjajila su idealan odabir kada želimo naglasiti prirodnu ljepotu usana, kao i izgledati blistavo i svježe. Upravo zato se u baš svakoj make up kolekciji mora pronaći barem jedno sjajilo za usne koje će najbolje odgovoriti na zahtjeve casual, ali i nešto elegantnijih izdanja. Kao veliki favorit u make up svijetu izdvaja se hvaljeno  Dior Addict Lip Maximizer Plumping gloss sjajilo nježno roze nijanse koja suptilno naglašava ljepotu samih usana. Također, njegova formula je takva da pruža plumping efekt usnama, ali bez osjećaja peckanja ili zatezanja te su usne izrazito hidratizirane, a što nam je posebno važno za vrijeme hladnih mjeseci.

 

 
S druge strane, proizvod koji opasno konkurira ovom luksuznom i ne budget friendly sjajilu jest Kiko Milano Lip Volume čiji je efekt na usnama gotovo identičan. Ovo sjajilo jednako njeguje i hidratizira usne revitalizirajući njihovu prirodnu boju. Sadrži posebnu formulu obogaćenu uljem sjemenki sezama i sferama hijaluronske kiseline, pa su usne nakon korištenja punije i hidratizirane! Definitivno sjajan make up ulov!

Dior Lip Maximizer Lip Gloss, Kiko Milano Lip Volume

Foto: Instagram, Dior, Kiko Milano
Objavljeno: 19.11.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p